Дори погребението на патриарха Тагарев и останалите фарисеи безсрамно използваха за милитаристичната си пропаганда

Автор: Страхил Ангелов

Дори погребението на патриарх Неофит, Тагарев и останалите фарисеи не се посвениха да използват за прокарване на милитаристичната си пропаганда. Директивата за милитаризиране на българското население е издадена от Посолството и се изпълнява стриктно от всички административни структури в Колонията! Лафета, на който бе поставен ковчега на покойника, бе теглен от колесна бронирана машина на пехотата с насочена към миряните картечница, която стърчеше от купола на БТР-а. Това е положението! Искат да ви оставят с неприятното и тягостно усещане, че живеете в някакво извънредно положение и войната чука на вратата. Според правителствените пропагандисти това било нормално и цар Борис също бил погребан така – традиция, какво да правиш…. Естествено, това е жалка и пошла лъжа и поредното некоректно внушение, с каквито е изпълнено токсичното информационно пространство у нас. Единствено лафета е наистина този, на който е бил поставен и ковчега на Борис! Всичко останало обаче е продукт на слагачеството на сатанизираните службогонци, които дори допуснаха англосаксонския агент за влияние и българофоб Вартоломей да пее в църквата ни на гръцки. След вековна борба за църковна независимост, която стои в основата на българското възраждане се стигна отново да слушаме молебен на гръцки в нашата църква и то по повод кончината на българския патриарх. Всичко това се случи пред очите ни и в присъствието на неканения гост, дошъл като част от делегацията на вселенския патриарх Вартоломей, украинеца Епифаний – самозванец сложен начело на непризнатата украинска православна църква. Връх на цинизма, арогантността и безочието, което англосаксонските господари на тукашните кирякстефчовци постоянно демонстрират по отношение на нашият народ и неговата история, бит, култура и най-вече достойнство.

На снимката: Авторът Страхил Ангелов

След опелото Денков и Габриел приеха Вартоломей и проведоха официална среща с него. Дали те го приеха или им го доведоха е съвсем различен въпрос. Важното е, че миряните Мария и Николай са обсъдили с Вартоломей не какво да е, а войната в Украйна! Забележете, дори в деня на траур, в който българите скърбят за своя патриарх те продължават да говорят само и единствено за война и смърт! За тази пасмина не съществува нищо свято и сакрално и са готови да се изплюят на абсолютно всяка българска светиня и идол, на всичко което може да бъде оприличено на хууманизъм, човечност, емпатия, състрадание, почит, уважение…. Все омразна за сатанистите терминология. 

А Вартоломей явно е забравил, че Бог е любов и мирът би трябвало да е водеща ценност за всяка духовна общност и особено за православната църква. Денков, който много иска де е външен министър, за да може жена му да пътува, не пропусна да „заклейми“ Путин и Русия, като с това записа още една червена точка пред Посолството – той нали така или иначе вече официално обяви, че България не го интересува, така че битката за одобрението на чуждите „началници“ и слагачеството пред тях е основен приоритет на Ники. 

Елитите, чиито покорни слуги са Денков и кохортата, която го крепи начело на държавата, явно не могат да проумеят, че русофобията, която налагат никога няма да докосне умовете и сърцата на българите и тези наместници, които са си избрали, ще бъдат проклинани и мразени от огромното мнозинство от народа и то искрено – от душа и сърце! Това, че някои системно по най-безочлив и долен начин игнорират фактите, не означава, че последните спират да съществуват!

Ако не живеехме във времена на повсеместна лъжа и в свят, изтъкан от заблуди и откровен сатанизъм, този гнусен фарс, на който ни принудиха да станем свидетели, щеше да доведе до тежки политически и социални трусове. Представете си тленните останки на българския патриарх се извозват с БТР с насочена към гражданите картечница и всичко това организирано от някакъв украинец Тагарев, който е министър на отбраната! 

Преживяваме тежки времена на бездуховност, безнравственост и тотален нихилизъм. Смълчани очакваме бурята да премине, докато шепа престъпници и национални предатели се гаврят с нас и с всичко, което може да бъде свързано с България и българския народ. Вече наистина не остана нищо, което тези лакеи да не поругаха, оспориха и оскверниха. Нищо!

Единственото, което може да бъде изречено по адрес на тези изчадия е АНАТЕМА! И да, в денят за прошка!

Автор: Страхил Ангелов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. След 40ти ден душа Неофитова на съд ще се представи, сега се разделя с земвия свят и човешсия съд. Бог толкова товар ни разрешава, колкото способни сме да носим. Пръв след равни съработници, с два гласа в решенията на Синода, а не единствен с вината

  2. Този БТР всъщност ни накара още повече да не искаме война. Зловещо и гадно беше “посланието “ му. У нас няма последователи на Бандера, ако това фанатизира някого някъде другаде. Патриотите ще се сражаваха само за родината, не толкова умните не знаят от коя страна е цевта и от коя приклада, мафиотите са заври с Великото крадене, а братята мюсулмани не могат да понасят големия брат заради това, което “сътвориха “ в Близкия Изток. Good luck!

  3. По Жул Верн влезем ми в мечтание рая е прекрасно място за живеене, високо енергийно състояние, мека непрогледна светлина на съзнанието, спокойствие, хармония, нега, по прекрасно няма, и попадналия нищо не може да накара да се върне, е, освен познанието, силата, и решението, атрибутите на Бога. Ерго само малко е самотно, ала за монаха не е изпитание. А войната, огнения меч, са преди входа

  4. Есхатологично Пр Макрон води в аналогия с Хитлер и Откровението на Йоан (или „Апокалипсис“) И двамата непълноценни мъже, неистово стремление господари на света, финансиране от световните институции, ухажване на Русия до поход за унищожението и,

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *