Доказа се: Коронавирусната Измама – Оръжие в ръцете на САЩ и Западните елити! Ето каква е целта им:

Президентът Доналд Тръмп обяви, че САЩ стартира разследване срещу Световната здравна организация (СЗО) заради „небрежната й работа“ по пандемията с КОВИД-19. Той заяви още, че спира финансирането на СЗО, която е структура на ООН. Припомняме, че САЩ е най-големият финансов донор на СЗО и всяка година налива в организацията по 800 млн. долара. За сравнение, китайското финансиране към СЗО е в размер на 86 млн. долара годишно.

Но въпреки многобройните изявления на служителите на СЗО, че те честно споделят цялата налична информация за коронавирусната епидемия с официален Вашингтон, Тръмп е бесен и непреклонен. Обясненията на СЗО не дават никакъв ефект и няма как да дадат. Въпреки тях САЩ възнамеряват да ги разследват и съдят. Защо ли?

Освен срещу СЗО, в момента САЩ подготвят гигантски съдебен процес с много дела и срещу Китай за „недобросъвестни действия от страна на Пекин във връзка с коронавирусната пандемия“. САЩ настоява за замразяване на всякакви плащания по американските дългове към Китай, както и Китай да бъде глобен със суми на обща стойност до 20 трилиона долара. Ще ви го повторим – 20 трилиона долара. Случайно ли е, че държавният дълг на САЩ към Китай е точно толкова. Сума, която фалиращата Америка никоге не би могла да изплати. Очевидно е, че с този съдебен иск Вашингтон прави отчаян опит да се спаси от фалита.

Но за да успее Чичо Сам в тази си поредна безумна авантюра (съдебният иск към Китай) е необходимо аргументите и обвиненията му да бъдат подкрепени или поне не отхвърлени от Световната здравна организация. Но СЗО продължават да настояват, че „докато са си сътрудничили с китайските власти в Ухан, официален Пекин никога не е укривал нищо пред никого и не е фалшифицирал – нито по своя воля, нито по чужда такава“. Тоест- СЗО – тази глобална организация, която е почти изцяло на издръжката на САЩ, сега отказва да лъже и манипулира в тяхна полза. И съответно САЩ ги наказа със специално разследване, съдебно дело, а освен това прекратява и финансирането на тяхната дейност. Въпреки, че това финансиране е задължително за всички страни – членки на ООН.

Всъщност, почеркът в действията на англосаксонските западни елити винаги е един и същ. За да получат желаното в международен план, те използват схема, която е сравнително простичка, но пък е силно ефективна:

– организират провокация (например – взривяват Световният търговски център в Ню Йорк), или пък инспирират Цветна революция (като държавния преврат в Украйна), свалят някой самолет (като катастрофиралия малайзийски „Бойнг“), а понякога отравят някой свой агент (случаят „Скрипал“)

– След това прехвърлят вината и стоварват отговорността върху „целевата си жертва“. Която може да е нечие чуждо разузнаване, организация или цяла държава. (Виновни може да се окажат „ислямистите“, „проруският режим на Янукович“, „проруските сепаратисти в Донбас“, „специалните агенти на ГРУ и други.) И тръгва една дипломатическа и медийна канонада от обвинения от страна на Запада, противна на всякакви факти и доказателства, а дори противна и на природните закони.

– След тази канонада, чиято цел е да настрои световната общност към поредния „нов враг на демокрацията“, Западните елити предприемат „необходимите действия“. Те могат да се изразят в нахлуване в Афганистан, Ирак и Либия, вкарване на откровени неонацисти в новото проамериканско правителство на Украйна, налагане на санкции срещу Русия и други.

– Накрая следва най-сладката част: След целия този цирк, Западът извлича своята печалба в кеш.

Колко „свои“ и „чужди“ ще умрат в тези инспирирани от САЩ конфликти, за Западните елити няма никакво значение.  А дали същите са платили висока или ниска цена – това се определя от конкретните цели, параметри, катто и от последвалия финансов успех или неуспех на операцията.

През 2001 г. световната икономика рязко влезе в рецесия. Това наложи американците да покрият долара си с реални активи. И тъй като нямаха достатъчно икономика, която да обезпечи трилионите безотговорно напечатани от тях долари, американците решиха да ги обезпечат посредством международен трафик на петрол и наркотици. Затова и решиха, че 1500 жертви от взривения от самите тях на 11 септември Търговски център плюс няколкото хиляди убити американски войници вследствие на нахлуването им в Афганистан и Ирак, както и последвалите харчове по окупацията на тези страни… Западния елит сметна, че това е напълно приемлива цена. Особено като се има предвид, че тези интервенции отдалечиха фалита на американската икономика с цели 10 години.

Днес, през 2020 г. глобалното лидерство на Съединените щати и самото им съществуване като единна държава, са поставени на карта. Възходът на Китай и целия Далекоизточен регион достигна точката на кипене и е на път да обезглави и фалира САЩ. Икономиката им е във фактически фалит с трилионни икономически загуби и разложение на цялата инфраструктура. А освен това САЩ дължи на Китай и света още десетки трилиони долари – сума, която никой, никога и никъде в световната история не е съумял да изплати. Тоест- САЩ е в рецесия, от която няма да се възстанови никога.

И точно тук е моментът да отговорим на въпроса какво е „Ковид-19“. Този щам на коронавирусът е слабо смъртоносно, създадено в лабораторни условия, биологично оръжие. Замислено не толкова да убива, колкото да предизвика световна паника, заради някои свои заложени при създаването му особености. Световна паника, която би настроила световното обществено мнение и международната общност срещу Китай (набеден за източник на пандемията) Кой стои зад създаването на „Ковид-19“ – очевидно САЩ. Които са го пуснали в китайския град Ухан… с подлата цел да обвинят Пекин за пандемията, впоследствие да проведат „разследване“, да заведат съдебни дела… и така да принудят Китай да им опрости многотрилионния дълг. Притиснат до стената и заплашен от икономическо унищожение, Западният Звяр хапе здраво. И щеше да успее, ако СЗО не бе отказала да играе по свирката му. За което обаче СЗО плати висока цена – на 24 януари, 2020 г., в разгара на измислената корона-епидемия в Китай, изпълнителният директор на Световната здравна организация, д-р Питър Салама се САМОУБИ! Въпросът е на какъв ли натиск е бил подложен от ЦРУ бедният австралийски епидемиолог, за да приключи сам с живота си.

Отговорът може би е в съдбата на шефът на Международната инспекция по ядрено оръжие – британският микробиолог и оръжеен експерт д-р Дейвид Кели. Същият през 2003 г. бе пратен с екипа си в Ирак да установи дали Саддам Хюсеин е имал ядрена програма и атомни оръжия. След няколко месеца Кели съобщава, че ядрено оръжие няма, но пък британските тайни служби го притискат да излъже. Само след няколко дни шефът на ядрената инспекция е намерен мъртъв в близост до дома си с прерязани вени. Ето как Би Би Си отрази тогава тази новина:

„Мъртъв експерт разклати властта на британския премиер Тони Блеър. Той заслужава Нобелова награда, заяви бившият шеф на инспекторите по разоръжаването на ООН Ролф Екеус за 59-годишния микробиолог и шеф на британската и международната оръжейна инспекция – експертът Дейвид Кели, който миналия петък бе намерен с прерязани вени на лявата ръка недалеч от дома си в Оксфордшър, Южна Англия. Без д-р Кели и екипа му от първата комисия по разоръжаването на Ирак светът никога нямаше да научи, че иракската ядрена програма не съществува и е измислица на правителствата на САЩ и Великобритания, целяща да оправдае незаконното им нахлуване (без резолюция на ООН) в Ирак, изтъкна Екеус.

През последните дни британските тайни служби разследваха д-р Кели. Той бе заподозрян, че е високопоставеният правителствен анонимен източник, казал пред Би Би Си, че за да оправдае войната срещу Ирак, британското правителството си е измислило тезата, че Саддам Хюсеин притежава ядрено оръжие“.

Последвалите събития доказаха, че д-р Кели е бил прав. Но стана ясно и, че западният елит го е подложил на невъобразим натиск да лъже. Натиск, на който не е издържал и се е самоубил.

Правите ли връзката със самоубийството на изпълнителния директор на СЗО този януари?!?

И ако все пак попитате: „Възможно ли е елитите на колективния Запад да са толкова нехуманни и да прибягват до подобни извращения?“, ще отговорим с „Да“, и ще добавим, че не само е възможно, но те винаги са ги правили, и са готови да ги правят и занапред. Стига да сметнат, че са им нужни. Пример за това са всички световни войни от ХХ-ти век (включително Корейската и Виетнамската), събитията от 11-ти септември 2001 г. и т.н.

От тази гледна точка, версията, че коронавирусът е нов тип оръжие в ръцете на тези елити, заслужава обективно международно разследване, ако такова все още е (или вече) е възможно. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

    • В статията много добре е анализирана целта и начинът. За алчните нечовеци простолюдието в собствената им страна е със същата ценност като простолюдието на другият край на света. Важно е да се получи аморфна маса от обществото, а след това чрез медиите и интернет, които почти 100% владеят, могат да ги насочват в която си искат посока. Ако се наложи гореща фаза на конвенционална война примерно срещу Китай, трябва цялото налично население да е готово за мобилизация. Най-лесно е когато можеш да кажеш „Те убиха близките ви, те ви отнеха работата, те ще унищожат и вас, да защитим Америка!“ Не е ново, отработено е в две световни войни.

  1. След като СКОРО ГРЪМНАТ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА КЪЩАТА в Барселона ПАРИТЕ колата и бутилка НА КУРВАТА МУ ЛИ ще останат АМИ МИЛИАРДИТЕ на КАЙМАНИТЕ еврейските банки и на още много места откраднати и изнесени от Бойко НАРОДНИ ПАРИ ТЯХ КОЙ ще ги наследи след КОНЧИНАТА му САМО питам

    • A защо трябва някой да ги наследи прави се народен съд и се изземват в полза на България и Българския народ…

  2. Г-н Благов впечатлен съм от статията ви.
    Бих искал само да добавя като спонсор на ЦЗО е и Бил Гейтс със сума по висока от тази на Китай около 100-130млрд общо ако не се лъжа.

    Поздрави.

    • Бил Гейт и Рокфелер са братовчеди а сорос и Ротшилд са сватове така че от философията ПРОБЛЕМ, РЕАКЦИЯ, РЕШЕНИЕ печелят винаги най богатите, Ако някой си спомня филмчето на Чарли Чаплин и хлапето къде прати малкия да счупи прозореца и Чарли отива да го поправи…

  3. Цялата истина е тук, оповестена в Скандално.нет. За пореден път благодаря!
    А като отговор на поставения по-горе въпрос бих казал да, Бил Гейтс спонсорира дори собствената си държава. И не само той.

  4. Всичко това което пишете явно е вярно,но считам че Китай не са невинна овчица!Защото те ,съвместно със СЗО причиниха на практика тази лудост-защото ако вирусът наистина не е толкова страшен,а това явно е така,тогава защо беше този спектакъл със хилядите заразени,починали,строенето на специални болници за целта в Китай.Защо СЗО ,явно под давлението на „дълбоката държава“ разорява икономиката на цял свят и подготвя света за новият световен ред!В тази връзка,ако Тръмп успее да разори СЗО/този кандидат за световен медицински жандарм и кандидат убиец на милиарди,вследствие на глада и хаоса,който ще последва/,за това само трябва да бъде поздравен!

    • Здравей! Да, всички, които лъжат народите си чрез медиите и телевизиите, са в кюпа и не са невинни овчици. Престъпници са! Само, че силните държави бълха ги ухапала и ще се справят лесно. Да му мислят всички останали и най-вече ние.
      В резюме: световната икономика е гнила и пропаднала и, за да не си признаят собствения крах, ще обвинят пандемията. Видите ли, ние ви водихме към светли бъднини, но се появи коронавирусът и всичко се срина, той е виновен!

    • Дълбоката държава в момента е в Китай. Плюс СЗО и Гейтс, картинката е ясна. Този път стискам палци за Тръмп.

  5. Eй,скандално! Страхотни сте! Само тук човек, който иска да научи истината ,може да я прочете от точните коментари на Вашите журналисти! Бъдете живи и здрави и громете с още по-голяма сила и убеденост в правотата си ,нашите и световни боклуци!

  6. СКОРО БОКО КАТО ГО ЗАСТРЕЛЯТ КОЙ НЕ НАСЛЕДИ НАРОДНИТЕ ПАРИ КОИТО БЪОКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТКРАДНА

  7. ВАКСИНИТЕ НА БИЛ ГЕЙТС СЪЗДАВАТ БЕЗПЛОДИЕ И НАМАЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ГЕНОЦИД

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *