Доц. Мангъров Изригна срещу Борисов: СВАЛЯЙ КАРАНТИНАТА, Ковид-19 е почти БЕЗВРЕДЕН! Ето ти Доказателствата: (С ВИДЕО)

Пик на епидемията от коронавирус в България няма да има. Камионите с трупове, недостиг на найлонови чували и препълнените морги, които прогнозира българския премиер… такива неща няма да се случат. Това заяви днес доц. д-р Атанас Мангъров в интервю за тв. „Евроком“. (ВИДЕО Интервюто с доц. Мангъров можете да видите под тази статия)

Доц. Мангъров разясни, че той и екипът му са събрали данните на 16 независими медицински лаборатории и резултатите са красноречиви: Коронавирусът Ковид-19 е няколко пъти по-слабо смъртоносен от обикновения сезонен грип.

От 2230 изследвани към вчерашна дата, Мангъров и колегите му са установили, че 110 вече са преболедували вируса и имат изградени антитела. Това са 4,9% от изследваните. Извадката е достатъчно представителна от статистическа гледна точка.

По думите му, от това изследване може да се заключи, че 4,9% от населението на България вече е прекарало вируса. „Тия близо 5 % са 338 000 човека… Хора, които вече са преболедували коронавирусната инфекция. Към вчерашна дата починалите у нас са 43-ма, което прави 1 на 1000 от заразените от Ковид-19. Ако твърденията на СЗО и нашия Щаб, че коронавирусът убива 2 % от заразените, бяха верни, то в България към днешна дата вече трябваше да имаме над 6 хил. починали, коментира доц. Мангъров.

Според епидемиологът е време страната ни да свали карантината и да се отвори, за да се даде възможност на младите и активните да работят.

На фона на тези днешни разкрития на доц. Мангъров, Skandalno.net припомня разследването на Валя Ахчиева отпреди седмица, в което собственици на частни лаборатории споделиха почудата си от това, че властта, Здравното министерство и Корона-Щабът са отказали да приемат резултатите от изследванията им за коронавирус. Отказали са, въпреки, че частните лаборатории са им ги предоставяли безвъзмездно. Защо ли? Защото тези резултати биха доказали категорично истината: Че „Ковид-19“ е вирус, предизвикващ по-ниска смъртност дори от масовия сезонен грип. Разследването на Валя Ахчиева можете да гледате ТУК

Пею Благов, Skandalno.net

Ето и Интервюто с доц. Мангъров! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.facebook.com/watch/?v=568825207094348

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Каквото и да каже многоуважаемият доцент Мангъров, аргументите му са за хора, които слушат, а не за самовлюбени и самообожествяващи се индивиди.

  2. Пореден провал на“ВРАЧКАТА-МУТРА“с прова ла си!Не ви ли стана ясно,че това са трикове на ГЕРБ и О.П.за стоят на власт?

  3. Всичко е лъжа. Това отдавна сме го разбрали. Но да потискаш един народ , това е единственият начин да ограбваш и да унищожаваш тоз народ. Какво може да се направи ли? – единственият начин е да се свали това управление.Колкото и да прикриват лъжите си те вече излязоха на преден план.

  4. ОКУПАЦИЯТА КАРАНТИНА Е ГЕНОЦИД ОТ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ ЗА ДА ИЗТЕГЛИ 10 МИЛИАРДА БЪРЗА ДА НИ НАБУТА КАТО ОВЦЕ В ЕВРОЗОНАТА КОЯТО СЕ РАЗПАДА ЗА ДА ИЗМОРИ НАРОДА ОТ ГЛАД И ДЕЦАТА ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦИТЕ НИ ДА ВРЪЩАТ МИЛИАРДИТЕ КОИТО ТОЙ КРАДЕ НЕ ПРИЕМАЙТЕ ВАКСИНИ КОИТО БОРИСОВ МАФИОТА УРЕЖДА ТЕ СА ЗА ПЕЗПЛОДИЕ И ГЕНОЦИД С ЦЕЛ ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ СЪУЧАСТНИК Е И ЩАБА ОГЛАВЕН ОТ САТАНАТА С ЛАМПАЗИТЕ

  5. Тиквата е като хрътка, надуши истината в думите на доц.Мангъров и си остави вратичка, в случай на провал. Е, той се провали, дойде времето на истинските мъже. Власт не се дава, а се отнема!

  6. Толкова ли няма в България още 3-4 лекари които да застанат до този смел човек в подкрепа на справедливодтта. Отдавна стана ясно, че се използва ситуацията за политически гнусни манипулации, които показват, че тези горе въобще не ги интересува народ , здраве, държава.

    • Разбира се, че има, бяха публикувани и четох много такива мнения. Всъщност, няма лекар, който да вярва в измислиците на Световната здравна организация, която диктува мерките. Тя диктува на всички държави и Тиквата изпълнява. А конците на СЗО се дърпат от кукловодите. Знае се кои са. Това е обяснението за „пандемията“.

  7. драги сънародници, безпорно се установи, че епидемия няма. Защо не отменят мерките? Не се ли сещате? Причините са главно две! Първата и най-важната е, че очакват военни действия някъде по света, но не с конвенционално а с биологическо оръжие. С извънредното положение се опитват да поддържат някаква минимална готовност в населението. Ако това е така както мисля никога няма да го кажат официално и скоро няма да свалят извънредното положение, защото управляващите знаят истината. Другата причина е икономическа и не е свързана пряко с епидемията.

    • С което искаш да кажеш, че Тиквата едва ли не го е еня за нас и иска да ни предпази? Извини ме, но тази причина категорично отпада.

  8. защо няма обяснение за над 10% смъртност в италия? дай отговор МАНГЪЗОВ? ЗАЩО ТАМ ИМА 10% СМЪРТНОСТ.

    • Не е нужно доц. Мангъров да ти обяснява. Ти откъде знаеш за тези 10% смъртност в Италия? От медиите, от телевизията, нали така? Видя ли лично да мрат като мухи, там ли беше? Телевизиите предават това, което им наредят. Елементарно е.

    • Обяснение има, ама няма кой да чете – 1. Силно замърсен въздух – Италия е Китай на Европа. 2. Страната с най-силно застараяло население в Европа – 15% от населението е над 60 г. Средната възраст на починалите от коронавирус е 79.5 години. 3. „Оптимизирана“ здравна система – много от инфекциозните болници закрити като неефективни.Ама инфекциозните болници е нормално да са пълни само по време на епидемия, през останалото време те трябва да са полупразни – няма значение, не носят приходи, закривай.

  9. БОЙКО като го ЗАСТРЕЛЯТ СКОРО КЪЩАТА в Барселона ПАРИТЕ и колата бутилка за КУРВАТА ЛИ ще останат само питам

  10. НАРОДНИТЕ МИЛИАРДИ КОИТО бойко открадна и ИЗНЕСЕ ПО РАЙСКИТЕ банки в КАЙМАНИТЕ И още много места по света ТЯХ КОЙ ще ги присвои като го ГРЪМНАТ скоро

    • usa USA КАКТО ПРИСВОИХА ПАРИТЕ НА САДАМ И НА КАДАФИ И МНОГО ДРУГИ ПРЕДИ ТЯХ. ТА НЕ ГИ МИСЛИ. БОЙКО МОЖЕ ДА НЕ ГИ ХАРЧИ НО ДРУГ ЩЕ ГИ ИЗХАРЧИ. ВЪПРОСА Е ЧЕ ТОВА СА НАРОДНИ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *