Доказа се: Ковид-19 е Биологично Оръжие на САЩ срещу Китай

Вирусът „Ковид-19“ е основно оръжие в Първата биологична световна война, чиято първа диверсия беше в китайския град Ухан, а втората – в района на Техеран, Иран. Вирусът е разработен от САЩ с цел да спре икономическият възход на Китай, чиято икономика през 2020 г. е на път да загроби не само Америка, но и ЕС, и „Солидарният запад“ въобще. Но Пекин бързо разгада западната диверсия и върна „жеста“, като прати няколко био-бомби в САЩ, ЕС и партньори. И още: През 2015 г. американското научно списание „Нейчър“ публикува статия за това как американски учени разработвали вирус-убиец на основата на коронавируса и експериментирали откритието си върху прилепи. ЦЯЛАТА СТАТИЯ ВИЖ ПО-ДОЛУ:

Доналд Тръмп обвини Китай за това, че умишлено е допуснал избухването на КОВИД-19 и обяви, че ако се докаже това на 100 %, ще поиска от Китай компенсации в размер на 20 трилиона долара (колкото е дългът на САЩ към Китай-б.а.). „Разследваме. Нека видим какво ще стане … Ако са го направили умишлено, ще има последствия… Въпросът е дали Пекин е пуснал вируса нарочно или същият е изпуснат по невнимание от тяхна лаборатория“, каза американският президент.

Това изявление на Тръмп идва цял месец след като още на 24 март китайското Външно министерство обвини Съединените щати в създаването и разпространението на вируса „Ковид-19“. „Коронавирусът е пренесен в гр. Ухан от американски военни. Ковид-19 е лабораторно създаден вирус“, заяви говорителят на министерството Чжао Лицзян.

И месец по-късно излиза Тръмп с контра-обвиненията си. Но тия приказки на поредния американски президент и изпечен лъжец не са нищо друго, освен опит да прехвърли вината от виновния към невинния. Янките все така правят: Заподозрат ли ги в някоя афера, първата им работа е да обвинят противника си в същото.

Това е защитна психологическа реакция, усвоена от американците във външната им и вътрешна политика до съвършенство. Нямаш ли аргументи – лъжи, за да очерниш противника. Ако пък противникът ти има безкомпромисно уличаващи те доказателства – лъжи, за да ги обориш. Тук място за истината няма. Това им диктува прехваленият американски прагматизъм. И именно от този ъгъл трябва да анализираме американската външна политика. Защото такъв е и почеркът на Тръмп в обвиненията му срещу Китай за коронавируса.

Как иначе да действа, сред като да каже истината, е равносилно на самоубийство! А каква е истината? Ето я:

Вирусът „Ковид-19“ е основно оръжие в Първата биологична световна война, чиято първа диверсия беше в китайския град Ухан, а втората – в района на Техеран, Иран. Вирусът е разработен от САЩ с цел да спре икономическият възход на Китай, чиято икономика през 2020 г. е на път да загроби не само Америка, но и ЕС, и „Солидарният запад“ въобще. Последното го призна и самият Джими Картър. Преди седмица. Бившият US-президент свидетелства за това колко силно е притеснен Доналд Тръмп от факта, че през тази година китайската икономика задмина американската.

Щамът на коронавируса Ковид-19 е разработен в западни лаборатории така, както се прави много мощна бомба- с цел да удари определен регион, като най-силна е поразяващата му мощ в епицентъра, където е пуснат. След няколко предавания от човек на човек силата на „Ковид-19“ намалява до степен, че той вече не е смъртоносен. Това обяснява и защо жертвите в епицентъра на заразата Ухан бяха многократно повече от тези в останалата част на Китай. Същото важи и за столицата на Иран. Регионалния характер на пораженията на тази вирусна корона-бомба гарантираше на западните си изобретатели, че тя няма да се разпространи по цялата планета и да ги достигне. Но те не предвидиха, че китайците много бързо ще усетят кой им е скроил шапката и ще върнат „жеста“, като изнесат и върнат вируса в родината му на Запад. И Пекин пусна показно няколко био-бомби – една в Северна Италия, една в Ню Йорк, по една в Испания, Франция, Германия… по една в Япония и Южна Корея… колкото да намигне на западните поръчители и техните партньори, че подлият им и коварен план е разгадан. И като знак, че Той, Пекин продължава да държи нещата под контрол.

За регионалния характер на тази нова био-бомба говори и следният факт: Докато Северна Италия пламти от вирусната инфекция, в Южна Италия не са и чули за нея. И по-точно – заразени там има, но починали – почти не. А жертвите на епидемията в Западна Европа, САЩ, Канада, Япония, Австралия и Южна Корея (Западните съюзници) са 100 пъти повече (като процен от населението) от тези в Източна Европа… и хиляда пъти повече от тези в останалите части на света като Индия, Индонезия, Африка, Южна Америка…

А най-сигурното доказателство за това, че Ковид-19 е оръжейна био-разработка на САЩ и западните им съюзници е параноичната реакция  на същите след избухването на епидемията в Италия. Вируси с произход „Китай“ обиколиха света и през 2007  г. (птичи грип), и през 2009 г. (свински грип). Само в България жертвите на свинския грип през 2009 г. бяха 4 хиляди – предимно млади хора. Подобно висока беше смъртността от китайския свински грип и в останалите страни по света. Но тогава на нито една Западна държава не й хрумна да обявява пандемия или пък да спре икономиката си тотал, както до една направиха сега. И го направиха веднага щом коронавирусът стъпи в Италия и взе първите си 20 жертви. На какво да отдадем тази тяхна параноя тогава, при положение че и днес, 2 месеца по-късно, учените в САЩ и ЕС твърдят, че знаят почти нищо за този вирус. Вирус, който и към днешна дата е взел в пъти по-малко жертви от свинския грип през 2009 г. Очевидно на гузна съвест. Както и на добро познание за природата на този конкретен щам на коронавируса. Кой по-добре от САЩ и Западните им партньори, създателите на „Ковид-19“, знае по-добре на какво е способно отрочето им. Тоест: Избухването на няколко био-бомби „Ковид-19“  на тяхна територия им даде ясен знак, че Китай не само е разгадал диверсията като такава, но е разбрал и кои са поръчителите… и сега им връща „жеста“. Е как да не се параноясаш и как да не се скриеш в землянката, когато научиш, че противникът ти те е разкрил.

И още нещо: Медиите от сутрин до вечер ви облъчват с твърдението, че света е в корона-карантина. Всъщност това е лъжа – половината свят не е. Индия, Индонезия, Латинска Америка и Африка не са под никаква карантина. В карантина са единствено Западният свят и доскоро Китай, които водят война – Първата световна биологична война! 

Но да се върнем на Доналд Тръмп и неговите закъснели обвинения срещу Китай за корона-пандемията и стартиралото US-разследване по въпроса:

За западната политическа школа да кажеш истината, значи да станеш уязвим, защото всички ще знаят всичко за теб. И неслучайно в US- политиката този, който каже истината, винаги губи. Това желязно правило на новите ни „братушки“ е демонстрирано много добре в американския сериал „Къща от карти“. Там можете да откриете истината за американската политика. Истина, заради която главният герой в сериала, изигран от актьора Кевин Спейси, плати висока цена – той беше изпратен в болница за задължителна терапия, беше подложен на наказателна психиатрия…

Друг жанр са американските държавни и международни „разследвания“. Как протичат те: Първо се поставя крайната цел, а след това се изнамират скалъпени „факти“, които да я обслужат… За реални Факти тук място няма. Важна е целта, а целта оправдава средствата.

За Тръмп, например, целта е една, докато за китайците е друга. От гледна точка на Тръмп, вирусът COVID-19 е китайски, а от китайска гледна точка – американски.

Под „китайски произход на вируса“ Тръмп разбира, че Ковид-19 е тръгнал от Китай и следователно китайците са виновни. Той си е представял развитието на ситуацията така: китайците се разболяват, влизат в карантина, активността им спада, икономиката им спира… и Китай полита надолу. Той вече не може да претендира да е първа световна икономика, тоест спира да е заплаха за САЩ и да я избутва надолу, понеже двете икономики са като скачени съдове.

Защото продължаващият икономически възход на Китай би унищожил САЩ, би сложил край на вярата на света в американскиата изключителност и мощ… А от там и край на вярата в долара и в силата и непобедимостта на американската военна машина, която пък поддържа вярата в долара.

А вярата в долара е метафизична и силно ирационална категория, на базата на която САЩ в продължение на десетилетия бяха свободни да си печатат толкова долари, колкото си искат и по този начин да грабят останалия свят. Защото лековерните и силно наплашени диваци и варвари (терминологията е на Джон Хобсън) от останалата част на планетата купуваха тези кухи долари, давайки срещу тях злато, газ, нефт и други реални активи.

И сега си представете какво ще се случи (а то вече се случва) когато митът за американската изключителност и всесилният долар рухне заради факта, че вече не САЩ, а Китай е първа икономическа сила в света? Това ще е „Последният ден на Помпей“. И САЩ по никакъв начин не трябва да го позволят. И янките впрегнаха всички сили, включително и вирусо-биологичните,  да спрат и предотвратят китайския възход.

В този смисъл думите на Тръмп (от 20 август 2019 г.), че „Голямата заплаха за самото съществуване на САЩ е една – икономическият възход на Китай“, са силно илюстративни. Затова и се появи вирусът в самия център на индустриалното сърце на Китай – гр. Ухан. И в началото всичко вървеше по мед и масло – „Ковид-19“ покосяваше само китайци. Оттук е и формулата на Тръмп „китайски вирус“. Китайската икономика спря. Растежът й пък съвсем… Претенциите на Пекин за първа световна икономика и полагащото му се световно лидерство, бяха спрени. Тръмп си пое дъх. Но тогава нещо се обърка. САЩ се сблъска с китайските мъдра прозорливост и желязно чувство за логика.

От гледна точка на китайците вирусът е американски, както официално беше обявено от китайското външно министерство. Но логиката на китайците е различна, тя не е инфантилно-арогантна като американската: Китай знае, че Съединените щати разполагат с най-големия брой био-химични лаборатории в света, където от десетилетия насам янките експериментират с бактериологични оръжия за военни цели. Такива имат и китайците, но там контролът е железен.

В китайската база данни се пази и шпионска информация, за която по-късно, през 2015 г. писа и авторитетното американско научно списание „Нейчър“. Какво съдържаше тази информация: Учени от САЩ провели успешни експерименти с коронавирус, поръчани от Пентагона. Американските микробиолози създали щам на коронавирус, който е смъртоносен за хората, като за целта експериментирали с прилепи. Според изданието „Нейчър“ биолозите създали вирус, който може директно да зарази човек и да причини смъртта му. Пак да кажем, че публикацията е в американско научно списание и е от 2015 г.

Според американската логика обаче прилепът – вирусоносител и заразените хора са от Китай… следователно вирусът е китайски

Тръмп не може да признае вината си. Следователно той говори типично по американски – тоест използва различни градации на лъжата. Да речем, коронавирусът произхожда от Ухан, а Ухан е в Китай. Китайците се разболяха от него първи, което означава, че американската теорема е доказана: вирусът е китайски. И ако е така, тогава Китай трябва да носи отговорност и да плати на САЩ 20 трилиона долара компенсации, което е равносилно на това да им опрости дълга..

Смятате ли тези твърдения и претенции на Тръмп за налудничави, инфантилни и без никаква логика?!? Не се опитвайте да го разберете, ако не сте американец, защото това е типично американска логика. САЩ твърдят още, че Китай укрили от света информация за коронавируса. Това че Китай най-отривисто информира СЗО за избухването на неизвестна болест още на 31 декември 2019 г. – това изобщо не впечатлява американците. Те са изключителни, затова слушат само собствените си кухи глави, преливащи от тъпотия и арогантност.

А в наглостта си стигнаха дотам, държавният им секретар Майк Помпео да изисква от жертвата Пекин прозрачност по въпроса за появата на коронавируса, а журналистите от „Фокс Нюз“ да обвиняват Китай в „най-скъпата операция за скриване на доказателства за епидемия“ в историята. Това е Америка, където всички обяснения се свеждат до формулировката „лъжем и мажем в интерес на държавната сигурност“? Освен това Щатите вече проведоха разследването, за което се закани Тръмп: Във Фейсбук. Където над 400 хил. американци подкрепиха твърдението, че Китай е виновен, а САЩ – не. В това се изразява прословутата „американска изключителност“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Още от самото начало съмненията бяха , че вирусът е американски а не дело на Китай. Трябва да си малоумен ,за да не разбереш защо най напред удари Китай , веднага след това Иран а от там и Европа. От години всяко нещастие на планетата идва от САЩ. Къде не създадоха войни САЩ и то безсмислени. Колко страни разрушиха , колко невинни хора умряха. Напълниха Европа с имигранти , унищожиха икономиките , включително и тази на България. От тези идиоти нищо хубаво не можеш да очакваш.Единствената надежда е Русия. И ако искаме и ние и света да е добре трябва да я подкрепим в много нейни действия.

  2. Този материал се оказа последното парче пъзела. Народите от целия свят са настръхнали срещу Америка. Да му мислят подлогите им, да се спасяват, докато е време!

  3. НОВИТЕ БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ ПОДГОТВЯТ ВАКСИНА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ХОРАТА НА СВЕТА И БЕЗПЛОДИЕ БИЛ ГЕЙТС НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НАРОДЕ ВАКСИНАТА Е ГЕНОЦИД САМО РУСКА ВАКСИНА МОЖЕ ЗНАЕМ КОЙ НИ ОБИЧА И ИСКА ДА НИ ИМА САМО ВЕЛИКА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  4. СОЦИОПАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ДАДЕ 80 МИЛИОНА НА АМЕРИКАНЦИТЕ НАШИ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ДА НИ УНИЩОЖИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НА 14 МАЙ

  5. Браво на автора Благов. Всичко това чух още в първите дни на епидемията. Но с този материал и неговите факти вече съм сигурна в истинната причина за епидемията.
    Тия американци не разбраха ли, че са не трета, а може би 5 или 10 сила на планетата. С това , което правят печелят само ненавист и омраза от трезвомислещите народи. До кога ще търпим и българските им подлоги и фанатизирани елементи? Хора бдете! Хора, осъзнайте сложността от опастностите за нас и нашите деца. Дано несъм права, но май ще се наложи пак Русия да ни спасява и помага…

  6. В този театър е трудно да се каже, кой кум, кой сват и кой на булката брат. Даже на Путин не вярвам в момента, а какво остава за Тръмпи и Сиджи.

  7. Първо – четете и разпространявате публикация в сайт за фалшиви новини.
    Второ – САЩ са най-губещите в момента от цялата ситуация. Който мисли, че световния хегемнон САЩ са толкова глупави да създадат вирус, който да ги прецака после, значи не може да мисли :)
    Никъде по света не пише официално и не се приема идея за задължителна ваксина против COVID-19. Само тъпанари вярват, че Бил Гейтс (който от десетилетия спонсорира разработка на всякакви ваксини и помага на изостанала Африка да се справя с малария, ебола и др.)е решил да накара всички световни правителства да задължат гражданите си да се ваксинират, при това и чип да си имплантират.
    Знам, че българите са адски прости, за това за 13 века не са постигнали нищо значимо, но нека да оставят развитите и умни нации да дърпат човечеството напред. Да не се обаждат неподготвени и да се вкарват у конспирации.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *