Ето как е в „Пламналият от Заразата“ Ню Йорк! „Ковид-19“ е пълна Измама! (С ВИДЕО)

Един българин с видео от най-големия палатков лагер за болни от Коронавирус в Ню Йорк, където според медиите има най-голямо струпване на болни от коронавирусната инфекция: „Тук е пусто, лагерът е празен от самото начало. Стоя тук стотици часове от началото на тази измамна епидемия и не съм видял жива душа в лагера. Всичко е макиаж. Българи, правят ви на маймуни. Не вярвайте на медиите. Тук в Ню Йорк за всеки регистриран като починал от Ковид-19 властите плащат на болницата по 38 хил. долара“, предава от мястото на събитието с телефона си нашенец, самоназовал се Митко Президента!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА СВОБОДА Е ВЪЗМОЖНА ЕДИНСТВЕНО ПРЕЗ ТРУПОВЕТЕ НА БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ДОГАН И ПЕЕВСКИ КАТО ЗАПОЧНЕ ЧИСТКАТА ПО ГРАДОВЕ СТРЕЛБА ПО ВСИЧКО ЩО Е МАФИЯ ГЕРБ НАРОДА СЕ РАЗБЯГА И ИЗМРЯ А ОТ МАФИЯ ГЕРБ НЯМА ПОКОЙНИЦИ ЗАПОЧВАЙ НАРОДЕ ОТ ПЕРИФЕРИЯТА КЪМ ЦЕНТЪРА САМО ТАКА СЕ ОТВОЮВА НАРОДНА СВОБОДА БЕЗ КРЪВ НЕ СТАВА САМО ЧРЕЗ СТРЕЛБА ПО ГРАДОВЕТЕ КМЕТ ПРОКУРОР ПОЛИЦАЙ ПО БЪЛГАРОУБИЙЦИ ФАШИСТИТЕ ГЕРБ ОГЪН

  2. От време на време, трябва да има малко свежест в инак мрачните новини. Този образ много ми напомня „Пацата“ от „Биг брадър“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *