Доживяхме! Откриха курс по правене на сви*ки

свиркиПредприемчива руска дама открила в Москва курс за правене на…сви*ки. Тя се заела с този необичаен бизнес, след като чула оплакванията на много свои приятели мъже, които твърдяли, че голяма част от девойките не им доставаля необходимото удоволствие и дори на моменти се страхували да не отхапят интимните им части.

Може би всеки си мисли, че всяка жена има вроден усет към правенето на френска любов, обаче не е така. Според мъжете истината се оказва различна. Дори и дами със солиден житейски опит желанието  да доставят наслада на партньора се оказва задача с изключително повишена трудност.

Мъжете обикновено се оплакват, че след бурна страстна нощ върху достойнството им остават следи от зъби и синки, които с дни са особено болезнени. Друг проблем бил прекалено силният натиск и старание със силно засмукване  от страна на партньорката. При възбуда интимните мъжки части стават доста чувствителни и всяко по-рязко, или  страстно  движение може да предизвика неприятно усещане.

Курсът целял да научи момичета и омъжени жени как да доставят наслада на партньора, за да се върне за още и още. За нагледност и практически упражнения се използват вибратори.

Обявата за училище по фелацио  се радвала на особено голям интерес и групите в школото били запълнени от любознателни дами за месеци напред.

У нас професионалистки също смятали да открият такова училище. Цената на един курс е 89 евро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PHt9nq2ouYg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *