Маргарита Михнева призна: Бях седем години любовница на Янчо Таков

Маргарита МихневаДа, имах връзка с Янчо Таков. Тя продължи седем години и винаги ще си спомням за това време с добри чувства, каза журналистката Маргарита Михнева.

Тя призна, че е била нещастна в брака си и между нея и съпруга й имало предимно мълчание. Трудно е да живееш с човек, с когото нямаш какво да си кажеш, който се е затворил в своя свят и не се интересува от твоя. Понякога имах чувството, че аз съм мъжът в къщата, а той жената. Това мълчание и неразбиране трябваше да свърши, то не беше полезно за никого и ние го прекратихме,  каза тя.

Михнева проговори и за тежката си онкологична операция. Тогава до мен беше само дъщеря ми Неда. Не зная как щях да се справя  без нейното съчувствие и съпричастност. Тя ми даваше кураж и благодарение на любовта си към нея и към живота, оцелях. За което благодаря и на Бог!

Водещата обаче показа неочаквана скромност спрямо други моменти от личния си живот. За мен се носят много слухове, но не са верни. Аз не съм фаталната жена. Приписвани са ми много връзки, а в някои от случаите дори не познавах мъжа, с когото ме свързват. Аз даже и никога не съм била ухажвана. Всякакви приказки за букети, подаръци, тичане след мен, падане на колене и какви ли не романтични щуротии не са верни.

Всъщност аз съм една много самотна жена, каза неочаквано Маргарита, без да й пука дали някой й е повярвал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/w5cuLpjYl7M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *