Лияна: Дразнете мъжете и така ще получите повече от тях!

Лияна готФолкпевицата Лияна не изповядва тази мъдрост, но това прави лирическата й героиня. След Брадъра Лили не остана със скръстени ръце да харчи на спокойствие хонорара си  поредният й клип вече е факт.

Дългокосата брюнетка обаче обаче предупреди, че текстът на новата й песен не се отнася за нея,  не е адресиран към никого, не вид поддържка на  никакви феминистки организации и просто цели да покаже вътрешната сила на жените.

В песента изпълнителкита твърди „Жените,  могат да си тръгват, дразнят и да карат мъжете да страдат. Аз съм от тях  и така получавам повече“. Пея за силна жена, която има самочувствие и знае цената си, умее да взима най-доброто от живота, но аз не съм такава,  заявява Лияна. Моето самочувствие е ранено и все още търся себе си. Иначе искам да приличам на главната героиня и да не страдам аз, а тези около мен.

Но съм мекушава и дори да ми падне случай да тормозя накого в името на това да получа повече от него, няма да мога да го направя, признава си певицата.

Тя обясни, че няма мъж до себе си, сърцето й е свободно, а писанията, че Павел Чернев й бил любовник, били, меко казано, смешни. Да си допаднеш и да се сприятелиш с един човек, не значи непременно да скочиш в леглото му.

На снимачната площадка на най-новия клип на певицата бяха репортерите на Николета, гримьорът на звездите Бони и  дъщеричката на изпълнителката Денис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iTIz11wrDJk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *