Ивайла Бакалова заби продуцента на „Къртицата“ Ники Николов

Ивайла БСлед като в „Къртицата“ се е появила нова светска двойка и смая зрителите  – тази на продуцента Андрей и манекенката Бориса Тютюнджиева, се  оказа, че другата изявена и смела красавица в шоуто – Ивайла Бакалова, също не е останала на сухо и е намерила любовта.

Това разбира се не е наивният мачо от Бургас Георги, който се опитваше да я свали с мускули, загриженост, дребни жестове и клетви в любов. ММА-борецът си тръгна с пръст в уста, а за сърцето на манекенката още при разговорите в изповедалнята е завзето с гръм не от кого да е, а от един от най-популярните продуценти в България и главен редактор на „Къртицата“ – Ники Николов. Както се казва, ако ще трябва да избира между двама дребосъка, по-добре да избере Ники, който ако стъпи върху банковата си сметка, става значително по-висок.

Интересното е, че това е поредната  връзка на Ники от това  с предаване. През  първия сезон на шоуто той  си хареса  друга участничка, макар и не толкова известна –  манекенката Кристина Несторова. Явно чувствата на телевизионния продуцент гръмват от „Къртица“ на „Къртица“.  Засега новата двойка все още крие пресните си любовни отношения.

 Чувствата между двамата  пламнали здраво по време на едно от директните от студиото, когато двамата имали възможност да си поговорят повече време,  да прекарат няколко часа заедно и да решат, че се харесват. Те се познавали бегло и от преди, но всеки от тях си имал друг човек в живота.

Ивайла се виждала с млад прерспактивен бизнесмен, а Николов  се мъчел да се се оправи с връзката си с Кристина Несторова. .

Сега Ивайла Бакалова преминава през тежък период, след като се потроши жестоко по време на една от последните мисии, тази с катапулта. Запознати разказват, че Николов я водел почти всеки ден на рехабилитации и двамата се държали за ръце.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CaZOJxfPEGQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *