Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пенка не правела френска любов, защото мразела пастърма

Пенка елиминациииМиската Пенка достигна нови хоризонти пред шашнатите зрители, като призна, че никога не е правила френска любов. Тя направи това в пикантно интервю пред  Пацо от Биг Брадър, в което двамата се наддумваха и ръсеха безумни и неприемливи за част от аудиторията истина.

Самовлюбеният ерген от Гълъбово веднага да даде съвет на ромката да преразгледа свенливото си поведение, тъй като истинските мъже обичали този вид любов изключително много. Пенка пък веднага се се възпротиви, като заяви, че устата й не е кофа за боклук. И ако други момичета се мислят за кошчета за отпадъци, тя не мисли така за себе си.

Разочарован и замислен, даже настървен от случката, Пацо предложи на Пенка да се пробва с него. Тя обаче го изгледа с призрение. Най-възбуждащо за жената е да дарява френски ласки  на мъжа, когото обича, убеждаваше я той. Пенка го разочарова,  че не си пада по романтиката хич не се интересува какво ще е приятно на него. Освен това била алергична към пастърма и гума, така че каузата му е неизпълнима.

На още по-безумния му въпрос дали ползва вибратор миската се разсмя и обясни, -аз съм красива жена и мога да си намери мъж за секс, така че не  ползвам вибратора като заместител. Е как ще си красива, като гърдите ти приличат  на асансьорни копчета, захапа я Пацо.

О, не на мене тия, сдъвка го ромката. „Не бих си сложила силикон. Гърдите ми са достатъчно хубави. Ти като нямаш вкус и си падаш по изкуствените неща, не е мой проблем.

Тя изуми още повече Пацо, като му призна, че е загубила девствеността си на 15 години. Ама хората от твоя етнос на 15 имат вече две деца, толкова ли си задръстена? Тя пък каза, че не планира да има скоро деца, поне в близките 10 години. Поне признай с колко мъже си била, отчая се Панайот. Миската успя да си спомни за не повече от десет. Смотанячка! Аз съм бил с 400 жени, похвали се той. И какво от това, сви рамене тя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *