Добри Божилов пред „Алфа“: Немските служби дадоха записа за ракетите „Таурус“ на Русия, за да предотвратят Трета световна война! ПРЕПОРЪЧВАМЕ!

Добри Божилов пред телевизия „Алфа“: Немските служби дадоха записа за ракетите „Таурус“ на Русия, за да предотвратят Трета световна война! Войната в Украйна вече приключва, в момента руснаците напредват по 1000 километров фронт с копие на операцията си от Втората световна война „Багратион“. Османската империя беше резервоар за пушечно месо и острие на Запада срещу Русия. Същата роля изпълнява днес Украйна. Можеха да ни освободят и австрийците, и Наполеон, но го направи Русия, защото само тя е имала и има интерес от независима българска държава. Силно ви препоръчваме това интервю. Гледайте го!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Добрито не го пропускам, винаги съм имал много свободно време, сега пък още повече. Добрито има много зрители и ги увеличава ежедневно. Той, Карбовски и доц. Сивилов, М. Ташева, че и Коцето и други са далеч по-гледани и слушани отколкото скапаните ни ТВ канали. Ами като видя Ризовата и получавам повдигане, Люба Кулезич, отдавна не съм я поглеждал, нея и толкова други, ами евротоДиков, какво покръстване мизерно.

  2. Да попитам Добри Божилов псевдоним ли е и от къде получи информацията? Директно от немските служби , или руснаците му я подшушнаха , за да изкара някой лев …..?
    Интересни времена – много възможности… нали , Добри! Вярно, че човек трябва да се прехранва с нещо, но трябва да го прави с достойнство !!!

    • Добри-арменският циган си има взимане даване със чичо му сорос. Черпи инфо направо от ЦРУ и знае всичко още преди Бог да е решил да се случи. Посъветва българските мъже да се чувстват жени и да пращат молби до военния министър, за да не ги пратят на фронта. Обясни на феновете си от животинска порода, че да си в борд и да ти затрият националната валута е едно и също ……….. и въобще хиляди сорсоидни идейки се въртят в празната главица на мислещото се за писател същество. Но ако кажеш нещо против сорсовите подлоги-дебългаризатори, дори тук се намират хора да късат ризи в негова защита. Същото е положението с този сивилоФ, кърбоФски……. и стотиците свободни електрони, които се правят, че не знаят на кой свят се намират.

      • Смешно е да обявяваш Добри за соросоид. Ти наистина ли не разбра защо той така посъветва българските мъже? Нареди зловещо времеубежището на георги господинов… Добри е патриот, много е умен и има много сериозни попадения в анализа. Да, вярно е че понякога се опитва да се прави на врачка. Но пак ще повторя- често познава.

      • Сутрин като се погледнеш в огледалото сигурно първо си теглиш една майна сам на себе си, ей тъй за разтуха .

      • Смей се бе човек, не те спирам. Не ми пука и дали се кефиш на него или останалите напъващи се патриоти. Аз какво и кога съм разбрал не намирам за нужно да ти обяснявам. Може да анализира квото си иска, не ми пречи, не го следя не ме вълнува. Аз когато хвана някой три пъти в антибългарски дейности го записвам в графа национални предатели и повече не ме вълнува. Нито имам време, нито желание да слушам, гледам и чета всеки шаман самодеец, решил да залъгва хората, за да припечели.
        На анонимната пак са и свършили батериите за секс-играчките и рязко решила да ме засегне…… отивам да порИвЪ и да си режа вените.
        Приятна вечер на всички посетители на свободната преса!

      • Ама, ти на другия бряг ли си бил ? !

    • Здравей Дяволитов , разбра ли че Добри Божилов никога не се изказва хипотетично ?
      Има подобна информация , намери я !
      Не си човекът ,определящ достойните и не достойните !
      Отправи си тези игриви въпросчета към себе си ,примерно кой съм аз ?
      Какво търся тук ?

  3. Докато разни хора пърхат с мигли за случващото се по света, един от най-добрите български анализатори Станислав Бачев в статията си – Дълбочината на националната катастрофа, е очертал в общи линии какво ни чака.
    Гледам коментиращите под статията му и рязко ми се изясни, че организмите населяващи България разбират всичко и ей сегичка ще се оправим…..

  4. Имайте си две наум за Д. Божилов.
    Отрече пръсканията, отрече “ваксините”, отрече “еврейското” участие в НСР!
    Имайте три наум с неговите ужким “невинни” изказвания.
    На бас, че е Сорос@ид!
    Вечно мрънка за пари.
    Събудете се бе, не “виждате” ли?!

  5. Добри- нали “народа е тъп”.
    Затуй требе да ти праи оборот на книгите.
    На кой каза, че “народа е прост” и като му кажеш, че книгите ти ги спират, правиш оборот.
    А, пиле шарено?
    Понеже “народа е тъп”.
    Верно ли?!
    Твои думи.
    Аре у лево!
    Совите не са това, което са!
    Приятели- обичам ви!
    Затова искам да ви предпазя от лъжци и измамници!
    Спрете да бъдете наивници!
    Спрете да чакате фалшиви спасители!
    Спрете да чакате Марков, Божилов, и Сие!
    На ваш гръб и сто тояги са малко!
    Хващайте си живота!
    Стига чакахте измамни спасители!
    Няма такива! Всички са в л@йната!
    Всички!
    Народе????

    • Нещат! Все пак веригата на роба, винаги е по-лека от бронята на воина!
      Някой вярват в държавата, въпреки че по-голямата част от администрацията, армията и полицията и са организирана престъпна група от серийни убийци, събрани да провеждат геноцид на православните.
      Други са като женици с леко социално поведение и вярват на сладките обещания на всеки шарлатанин, шаман, звездоброец, врачка, секта……
      Въобще, антидържавата България се превръща в симпатична територия заселена с непонятни организми.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *