Динко от Ямбол ПРАВИ ПАРТИЯ, атакува парламента! Не му пука, че е неграмотен, другите по-читави ли са?! Виж Тук:

Когато става дума за власт, българинът се самозабравя.

Поредният, запътил се към парламента е не кой да е, а „ловецът на бежанци“ Динко от Ямбол. Вчера той се обърна към феновете си във фейсбук, като ги призова да го подкрепят да създаде партия. Въпросът му е ще му дадат ли едно рамо, защото му трябвали 5 000 подписа.

Някой явно му е помогнал, като е написал правилно заглавието на допитването, но Динко е побързал да се разпише на метеното, като отдолу лично е допълнил, че ще прави „полЕтическа партия“.

Мачото се прослави в началото на миналото лято, след като „арестува“ малка група иракчани, върза ги със свински опашки, натръшка ги на земята и чинно извика граничните да си ги приберат. Като преди това разбира се, не пропусна да си направи селфи с тях, и даже цяло клипче.

Соросоидните българоубийци от „Български хелзингски комитет“ пък веднага нададоха вой, с което ямболията окончателно се превърна в очите на българите в герой. Поощрен от всенародното одобрение Динко моментално се преквалифицира в ловец на бежанци и организира граждански патрули по границата с приятелите си, а медиите започнаха да го наричат от „патриот“ до „нарушител“ в зависимост от това дали са независими или на хранилката на Сорос.

Народът пък така се вдъхнови, че в един момент някой издигна лозунга: „Динко – президент!“. Мачото от Ямбол се позасрами и на президентските избори не посмя да атакува първия пост в държавата. Но след като прекара една седмица във „Фермата“, зает да лови предимно мацки, вместо бежанци, крилата му се разпериха и окъпан в народната любов леши, че и българската политика има нужда от такива като него и в частност от самия него.

Динко безспорно е кух като хралупа и с интелект близък до нулата. Но пък е сърцато момче- патриот.Човек на действието. Точно такива са били голяма част от българските революционери през Възраждането. И бе ценен за обществото ни именно с това, че натръшвайки няколко пресни мигранти край граничната бразда – компрометираше бездействието на импотентните български институции. Но да оглавиш политическа партия е нещо коренно различно!

Съвсем наскоро той пусна снимка и как яха джипа да помага на закъсали коли в снега. Шофьорите му се били обадили лично, вместо на 112…

След което веднага се роди идеята му за партията.

Може би нещата нямаше да изглеждат чак толкова абсурдни, ако малко след участието му във „Фермата“ не бе разпространено факсимиле на писмо, което той написа до участниците в риалити формата на сбогуване.

И там лъсна истинските интелектуални възможности на патриота. Оказа се, че Динко не владее родния си език и не може да пише. Всъщност може да държи химикалката, но на всяка втора дума прави безумни правописни грешки. От една страна се изясни, че е представител на онова поколение, което разчита на мускулите и татуировките си, а не на интелекта и че не счита това за свой недостатък. За човек трябвало да се съди по действията му, а не по образованието, удари се в гърдите той. Ами то и писането е действие, така че…

В мига, в който ловецът на бежанци реши да прави партия, отношението към него коренно се промени. Едно е да си играеш на Рамбо, друго е да управляваш държавата. Този път, освен платените соросоидни тролове в интернет, се обадиха и грамотните български патриоти. И засипаха Динко с критики. Други пък добронамерено му обясниха, че мястото му е или в автосервиза му, или на граничната бразда, където безспорно е полезен… но не и в парламента. Достатъчно неграмотници имаме там, само ти липсваш, подхванаха го форумци.

Той пък се оправда, че не е нужно да си професор, за да станеш депутат, а просто трябва да обичаш България.

Всъщност много неща са нужни, за да станеш депутат. Солидно образование, познания в много области, красноречие, патриотизъм, чисто минало, визия за бъдещето, некорумпираност, желание за работа и за промяна…

Но ако се замислим реално, кой там горе в парламента притежава всички тези качества? Сигурно се броят на пръстите на едната ръка.

Което пък не значи, че безпросветникът-илитерат Динко трябва да влезе в бялата сграда. А просто, че партиите трябва този път да подберат по-качествени хора.

А дано, ама надали!

И ако този път пак влязат връзкари и корумпирани бездарници, защо пък да не им пратим и Динко?

Ако не друго, поне ще се мята върху мошениците и продажниците, ще ги вързва със свински опашки и ще ги натръшква пред парламента.

Като няма управия, поне зрелища да има.

Помислете си, драги управници, има два месеца.

Иначе може да ви вкараме Динко с опашките, Босия с доматите и Мишо Шамара да ви възпее, както възпява фенките си! Впрочем рапъра отдавна се продаде на „Протестна мрежа“ и срещу обещанието му да спре да нарежда ГЕРБ лично Асен Генов го уреди да работи в САЩ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *