ЦРУ МАНИПУЛАЦИИ! Знаете ли защо Борисов на 2 пъти Подаде Оставка и пак се Върна във Властта! ОТГОВОРЪТ Е КОШМАРЕН! Виж Тук:

Една партийка, наричаща себе си ГЕРБ, която целия народ презира искрено и безплатно, отново се готви да ни яхне. С помощта, разбира се, на своите господари от американското, германското,  френското и английското посолства. Тоест, с помощта на нашите нови „приятели“ и стари врагове. С две думи – жертви сме на новите либерали от стария Запад.

И манипулациите вече са в ход. Ще ви дадем един простичък пример. Как е възможно вече пета поредна година 90 % от българското население неистово да мрази Борисов и ГЕРБ, а те да са неизменно „първа“ политическа сила? Как така народът изгони Борисов и ГЕРБ с бунтове и шутове през февруари 2013 г., а 11 човека се самозапалиха в знак на протест срещу диктаторското му управление… И след кратко прекъсване, Борисов отново да се върне като премиер?

Всички отдавна се досещаме как стават тези работи. Но нека отделим малко време, за да разясним технологията на манипулациите и лъжите, които западния неолиберализъм инжектира в българското общество, за да го контролира и владее.

Как през последните 8 години се правят избори в България? Ето как: Настъпва предизборен период. Социологическите ни агенции, платени до една от фондацията „Америка за България“ започват да бълват „прогнози“ коя партия, колко процента ще спечели, „ако изборите бяха днес“?! И неизменно „пророкуват“, че Борисов пак ще ги „разгроми“, ще ги „отвее“ всички, и бутафорната му партийка, пак  ще бъде първа.

Борисов в лапите на шефът на ЦРУ Дейвид Петреъс

Веднага след тези скалъпени прогнози, в шумния и многогласен предизборен хор се включва втората вълна пророци, щедро заплатени от „Америка за България“ – вълната на политолози, социолози и анализатори от всякакъв вид. Те започват да коментират кой с кого ще се коалира и какви правителства са възможни при вече обявените фалшиви проценти на партиите.

Манипулаторите се възползват от едно свойство на човешкия мозък. Когато му подадеш нова информация, особено ако е в голямо количество, той „забравя“ старата. Слага я на някой рафт,  по-назад в мозъка. И тя вече не затормозява оперативната памет.

По този начин, заливайки ни с нови и нови информации за изборите, и коментирайки ни зададените преди това фалшиви проценти като даденост, те правят така, че ние изобщо не се замисляме върху следния въпрос: Аджеба, тези проценти, които социологическите агенции дават за отделните партии, верни ли са или не са верни. Такива дебати не се водят в големите „официални“ медии. Защото са опасни за статуквото. И ще разкрият най-зорко критата смразяваща истина: Че никой в България не иска да гласува за Борисов и ГЕРБ. Тоест за неолибералното, криминално русофобско статукво, което дори и в момента прави опити да се задържи в управлението, пардон, да продължи да ограбва България. Напук на бързо променящите се геополитически реалии в нашия регион и в света.

Защото ако започне дебат за това доколко верни са прогнозите на нашенските социологически агенции, ще се натъкнем на фрапиращи несъответствия. Социолозите предричат победа за Борисов, а в социалните мрежи няма нито една функционираща група, която да се е обявила в защита на ГЕРБ!? Само 1 000 тролове, платени от „Америка за България“ вилнеят из нета, но не пишат статии във възхвала на статуквото, защото няма кой да ги чете. Ролята на тези тролове е да коментират под статии, оплюващи властта на ГЕРБ, като по този начин рушат и разбиват монолитното народно недоволство срещу Борисов. Огромното количество коментари под статиите в информационните сайтове обаче преливат от гнева на обикновените хора, заклещени в капана на неолибералната капиталистическа действителност.

Всички са против ГЕРБ – но той печели?? И съвсем ненормален да си, пак ще се усъмниш, че има нещо гнило в Дания, пардон, в България.

А българските граждани изобщо не са ненормални. Те са умни. Но и много наивни политически. И точно върху тази струна играят „великите комбинатори“- българските Остап Бендеровци.

Направило ли ви е впечатление, например, че Борисов на два пъти си подава оставката. Без никой да му я иска. През 2013 г. и сега, в края на 2016 г. Как е възможно нарцистичния и самовлюбен диктатор Борисов, който се е вкопал във властта и драпа със зъби и нокти да остане в нея – изведнъж най- лековато хвърля оставка. Ход, който и неговото собствено обкръжение не можа да проумее.

А обяснението е много просто: Американските ментори на Борисов се страхуват панически от това, че ако техния „кучи син“ преиграе и обяви, че ще стои на власт напук на народното недоволство, тогава може да избухнат безредици и бунтове в много по-голям мащаб! Защото когато народа масово излезе на улицата, ще лъсне истината, че никой не иска Борисов. И в такъв случай тяхното протеже ще трябва да си отиде окончателно. И завинаги. И тогава и американския пи-ар инженеринг не може да го спаси.

Всъщност дългото и мъчително сбогуване на банкянския бодигард с властта, също генерира недоволство. Но това става по-бавно и протяжно във времето. И дава време на ЦРУ и Сорос да подготвят новия „месия“, който да застане начело на управлението на България. Новият „спасител“, който ще има за задача да вкара българите още по-надълбоко в блатото на бедността и мизерията.

Сега, новият президент Румен Радев има възможност да разбие тази порочна практика на статуквото. Достатъчно е само да назначи в служебното си правителство хора, които под негово ръководство наистина да проведат честни и справедливи избори. Само тогава ще лъсне истината: че „огромната“ партия ГЕРБ има не повече от 8  – 10% подкрепа- предимно хора тясно обвързани и облагодетелствани от нейната власт. Толкова са русофобите и новобогаташите у нас. Но в никакъв случай 26 или 27%, колкото дават социолозите на ГЕРБ в момента.

Само че, за да направи това, на Румен Радев ще му трябва подкрепа и от нас. Българският народ трябва да го подкрепи. Както унгарският подкрепи Виктор Орбан.

Само тогава дългото сбогуване с Борисов и останалите американски марионетки и мекерета в българската политика ще приключи. Веднъж и завинаги! Така че… На изборите през април ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ и… Да живее България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Дълги години стоя този надпис -но де акъл де “ Ако изборите можеха да променят нещо щяха да ги забранят“- Без коментар.

  2. Тази статия е добре съчинена,но „патриотите“ на Тримата глупаци ще бъдат пак употребени! АКО КАРАКАЧАНОВ, СИМЕОНОВ И СИДЕРОВ не бяха глупави кариеристи,а умни и добри играчи на покер щяха да заложат на БСП,а не на Борисов!….С ЕДНА СЪГЛАСУВАНА СЪВМЕСТНА ПРОГРАМА ще вземат властта от Борисов и ще управляват с достоинство заедно с БСП!Ще увеличат и електората си! Ще изтикат ДПС от властта!
    Но като глупаци ще станат патерица на Борисов,ще бъдат мачкани,изнудвани,дъвкани като дъвка….и изплюти накрая, загубвайки и този „електорат“,който им вярва още!

  3. искам да питам как лъжливи прогнози определят крайния вот?какво като дават голям процент? как това определя победа на изборите?

  4. Лошото е, че всички искат да глозгат от кокала…ОП трябва да се коалират с БСП, но с ясна програма и тогава наистина ще се разбере колко подкрепят ГЕРБ!!! На президентските избори се видя…

  5. Този идиот Борисов взел още от Руссии 140 мл.€ на строителството „южни поток“ а обратно отдава не, не искат! Его братовчеду в Русия затворили бизнес!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *