Динев заряза Емануела в осмия месец!

Динев ЕмануелаСинът на Динко Динев – Димитър, заряза любимата си  Емануела точно преди празниците,  пише  HotArena.net.

Изпълнителката беше на коледните празници със сина си от предишната й връзка, а Митко  със семейството си. Двамата мълчат и не коментират дали и защо че са се разделили, но  близки до фолкфурията издават, че тя страда ужасно от разлъката, станала е нервна, раздразнителна и това явно се отразява на нероденото бебе.

Една от версиите е, че Динко Динев не искал  синът му да има нищо общо с жена като Емануела. Той настоявал Митко да се огледа за прилична девойка без скандално минало и да не се приближава повече до скандалната певица. Но в същото време настоявал да поеме отговорност като родител и да направи всичко, което се полага за детето си. Даже предложил момченцето да бъде взето в клана и за отглеждането и възпитанието му да се грижат избрани и квалифицирани бавачки. Емануела обаче е твърда, че няма да даде бебето на чужди хора и ще си го гледа сама.

 Колежките на певицата пък смятат, че тя си позволявала да проявява характер, инат и големи капризи, което с времето отблъснало Митко.

 На фона на всички тези предположения Емануела се  похвали с огромен букет от рози, които вероятно са от Динев и вероятно кавгата им е временна и той  е поискал прошка .

 Какви точно са отношенията им и какво бъдеще ги очаква тях и детето – не може да се каже със сигурност.  Емануела вече слезе от сцената, тъй като  в 8-ия месец  е опасно за здравето й да пее права в задимените кръчми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Naigra li se kurwo sega/? Hayde izbichi edno cgalga parche kak ti se schupi motikata dokato kopaeshe za zlato.
    Kurowljak dolen,hajde da ti e chestito kopeleto rewliwo!!
    Marsha spinozna!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *