Димо Алексиев от „Откраднат живот“ Откраднал живота на съпругата си! Вижте истинската история на актьора:

Димо Алексиев с приятелката си – танцьорката Анджела

Димо Алексиев от сериала „Откраднат живот“ не само играе герой с объркана съдба, но в реалния си живот и обърква съдби.

Преди три години талантливият актьор заразал съпругата си – актрисата Ани Топалова заедно с малката им дъщеричка и се преместил при любовницата си – танцьорката Анжела Медзикян.

Алексиев бързо хлътнал по къдрокосата арменка и двамата любовници започнали да се срещат тайно, докато тайната не станала обществено достояние. Тогава се наложило да избира между майката на детето си и страстната танцьорка. И както често се случва в живота, предпочел новата любов. Като дори днес е сигурен, че не съжалява за избора, който му се наложило да направи.

Анджела се занимава с танци от години, а едновременно с това е преподавател по испански език. Но това не я задоволявало, защото голямата й мечта била да се изявява на екран като актриса. Тя непрекъснато врънкала любимия си да й намери роля, а когато той се превърнал в звезда  покрай ролята си на д-р Генадиев младши в сериала „Откраднат живот”, нещата станали по-лесни. Димо успял да измоли от продуцентите малка роля за половинката си, а те пък не могли да му откажат. Така арменката се появи в един от епизодите, играейки ролата на учителка по танци.

В епизода с нейно участие Анджела си партнира със самия Димо. Става въпрос за момента, когато той се връща объркан и травмиран от мисията си в Сирия, и решава, че има нужда от нещо красиво – например да потанцува.

Арменската любовница на Алексиев се готви да се появи и в третия сезон на филма, но не е ясно в каква роля. Анжела може да се вклини в сериала ако сценаристите са решили в един момент лекарите да започнат да тренират салса за разтоварване след напрегнатия си ден… Или пък внезапно да превърнат танцьорката в една от мълчаливите медицински сестри, които дежурят на бюрото в интензивното отделение.

В момента Алексиев и любимата му са заети с кариерите си и изобщо не мислят за деца. Димо тича и се снима в клипове и реклами. Той вече си има едно дете, на което няма време да бъде пълноценен родител, а Анджела пък не иска да разваля фигурата си с бременност. Тя все още смята, че е родена за актриса, а любимият й мъж ще й помогне да направи кариера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rTLHl5dZtZk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *