Любо Нейков: Минах на Зверска Диета, за да направя Второ Бебе на жена ми! Виж Тук:

Любо Нейков изгаря от желание да стане баща още веднъж.

При него децата не ги носел щъркелът, а били плод на много усилия, молитви и търпение, разкри самият нейков в интервю. Припомняме, че талантливият актьор и съпругата му Гинка се сдобиха с рожба чак на 14-тата година от брака си, когато станаха родители на малката Ани, която е тяхното слънчице.

Преди това двамата минали през най-голямото изпитание в живота си – загубиха първото си дете. Бебето било заченато веднага след женитбата. Когато Гинка стигнала шестия месец, Любо пренебрегнал всякакви суеверия е започнал да черпи, че ще става баща, преди бебето да се е родило.

Зла поличба, лош шанс или нещо друго попречило на радостта му. Съпругата му направила аборт в шестия месец, при това толкова тежък, че успяла да зачене пак едва след 14 години.

При втората бременност актьорът не шуквал, не се хвалел и буквално пристъпял на пръсти край съпругата си. Тогава обаче съдбата се оказала благосклонна и им донесла малката Ани.

Сега двамата родители треперят над нея, но искат и още едно дете. „Ще се мъчим по всякакъв начин да се сдобием и с второ, защото едно дете не бива да расте само“, сподели намеренията си Нейков.

За целта обаче комикът трябва да отслабне, за да е по-пъргав в упражненията по възпроизводството. Това съветват сексолозите и лекарите. Самият той непрекъснато се зарича да свали някое кило, но все не успява.

Макар и да започва диета след диета, резултатът е нулев. Каквото свали, за нула време го качва пак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/IeGnpfEfRCI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *