Шок! Любо Нейков ще си реже стомаха заради сърцето! Виж Тук:

Любо НейковЛюбо Нейков е решил да отиде в клиниката на Люси Иларионов в Турция и да се подложи на същата операция, благодарение на която режисьорът на чалга клипове вече свали 70 кг.

Актьорът е изпаднал в  ужас, че може да умре заради наднорменото си тегло, особено след като лекарите отново го сплашиха и му казаха, че трябва да свали поне 30 килограма, ако иска да е здрав и да живее.

Нейков вече има трайни поражения от килограмите. Поддържа високо кръвно, задъхва се при изкачване на стъпала или по-дълго ходене и не може да стои прав повече от пет минути, защото се изморява. Има и други заболявания и оплаквания, а най-вече страх, че може да му се случи нещо.

Брат му почина преди три години от инфаркт, когато беше само на 44. В момента комикът е на същата възраст и си е втълпил, че може да му се случи същото.

Той се опитвал да пази диети, но безуспешно. Просто не можел да се сдържа, като видел храна.

Съпругата му била искрено загрижена, опитвала се да махне поне солта и захарта от менюто му, но той си слагал сол в ястията допълнително, а със сладкото си наваксвал веднага след основното ядене.

Накрая тя започнала да го убеждава да се оперира. В началото комикът изглеждал непреклонен и не можел да си представи как ще живее без стомах, но като видял Люси Иларионов отслабнал, жизнен и преливащ от енергия, се замислил.

Решил, че идеята не е толкова лоша и започнал да проучва възможностите да го оперират в Турция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *