Диктаторът Борисов Суспендира Конституцията, а Западните Посолства продължават да го подкрепят! Сигурен знак, че България е Колония! Не е ли време да напуснем ЕС и НАТО?!

Нахлуването на каскетурата в Президентството в четвъртък, обискирането и арестуването на президентски съветник, бивш служебен министър на вътрешния ред, и на секретар по сигурността, е садистична демонстрация на всесилие. С това Борисов и Гешев най-арогантно ни заявиха, че те двамата в комбина могат да прегризат всеки гръклян и да пречупят всеки гръбнак.
 С това те ни заявиха, че вече няма Конституция и няма институции, държавата е тяхна и силата е в тях – в тия две мутри.

А, впрочем, днес, 12 юли е денят на подписването на Конституцията от 1991 г., която се оказа сравнително добра, поне в качеството й на гарант за разделението на властите, на взаимния им контрол и баланса между тях – което е основен закон на демокрацията…

Но така беше до четвъртък, 9 юли 2020 г., сутринта, когато каскетурата нахлу в Президентството – институция, в която всичко и всички по закон са имунизирани от терор. 
Терорът показа озъбеното си лице, а западните дипломати в София, които най-неадекватно подкрепяха Мутрата, независимо от десетките доказателства, че е мафиот и независимо от грамите на американския посланик Джеймс Пардю за „тъмното му минало“, сега се спотайват в посолствата си и мълчат като пукали. Без нито едно изявление, без дори намек за осъдителна реакция срещу суспендирането на българската конституция. Напротив. Сигурен съм, че тия западни дипломатически шушумиги в момента скришом стискат палци на протежето си Борисов да му се размине.

Народът обаче се събуди, прозря, че живее в Диктатура и напълни улиците. Какви сценарии следват оттук-нататък:

Първият е оптимистичен: Борисов подава оставка. Правителството му пада, президентът назначава предсрочни избори и служебен кабинет, а после според резултата от изборите – властта поема сложен и компромисен коалиционен кабинет, понеже нито една от наличните партии не печели мнозинство, а възможностите на новите играчи, които още не са се пробвали на избори, са ограничени.

Вторият възможен сценарий е трагичен: протестите се спихват, правителството остава на власт, държавата влиза в периода на августовстовската почивка, когато всички институции са във ваканция… и някъде в това безвремие и лятна опразненост на столицата, службите взимат мерки да бетонират ГЕРБ на власт до редовните избори през март, 2021 г. Прокуратурата продължава с „обоснованите“ си репресии срещу Президента и екипът му, срещу опозиционните лидери, дръзнали да оспорят властта на Банкянския Сатрап и срещу единиците смели журналисти, които в десетилетието на мутро-милиционерския диктат не спряха да разобличават Диктатурата ГЕРБ. Компания ще им правят и хилядите дребни, средни и крупни бизнесмени с окрадени от властта бизнеси и животи.

При почти пълно информационно затъмнение телевизиите ще повтарят до втръсване глупостите, чудовищните лъжи и сатанинските манипулации на каскетурата, арестуваните ще са в арестите, а защо не и в мазетата на стадион „Васил Левски“.

Секретарите на Западните посолства в София, които са останали като заместници тук, докато титулярните посланици са в годишен отпуск или са по-заети да пеят и танцуват като Херо Мустафа, ще изпратят по някоя вяла грама до държавите си… и толкова. Това е твърде възможен сценарий, като се има предвид, че от 10 години Западните посолства чинно изпълняват заповедта да подкрепят Мутрата със зъби и нокти, така, както през 72 г. въздигнаха на власт и дондуркаха с десетилетия мракобесния диктатор на Чили, Аугусто Пиночет.

Затова стихийният протест е многохиляден. Защото нахлуването на каскетурата в Президентството в четвъртък, обискирането и арестуването на президентски съветник, бивш служебен министър на вътрешния ред, и на секретар по сигурността, е садистична демонстрация на всесилие. С това Борисов и Гешев най-арогантно ни заявиха, че те двамата в комбина могат да прегризат всеки гръклян и да пречупят всеки гръбнак.
 С това те ни заявиха, че вече няма Конституция и няма институции, държавата е тяхна и силата е в тях – в тия две мутри. И народа усети леденото дихание на Диктатурата! И прозря, че само масовият всенароден протест може да обърне това дихание в мъртвешко.

При въоръженото прокурорско нахлуване в президентската институция, Терорът показа своето лице. А западните посолства, които вече 10 години подкрепят Мутрата, независимо от десетките доказателства, че е мафиот и въпреки грамите на американския посланик Джеймс Пардю за „тъмното му минало“, сега се спотайват в посолствата си и мълчат като пукали. И скришом стискат палци на „техния кучи син“ Борисов да му се размине. А гневът и стихийните протести и шествия изригнаха по две причини. Мнозинството българи си казаха: Щом и президентската институция става жертва на обиск и арести, всеки от нас утре може да се озове в някое мазе… А щом Западът толерира всичко това, значи с него нямаме общи ценности. Или пък демократичните ценности на същия не важат за колониите му, каквато се явяваме ние. Днешните протести не са „умно- красиви“, на тях няма да видите рояли и дами по цици. Ше видите побеснелия народ, който най-сетне осъзна, че свободата е по-ценна от хляба и Западът не ни е приятел, а Господар.

Конституцията е суспендирана, когато президентската институция бъде обискирана. Конституцията е суспендирана. Излезте и ги пометете! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Вътрешните ни проблеми са големи, но не могат да се сравняват с външните. От една страна сме член на един глобалистки съюз, който ползвайки измислената пандемия бясно трупа дълг към банките, за да направи невъзможно излизането и завръщането към национална държава. Условието „първо си плати сметката“ ще е непосилно и за богатите. От друга страна на границата ни расте Ламя, Турция. Дрънкат оръжия, предизвикват, държат се брутално. Ако някой се съмнява си е за негова сметка. Във всички случаи попадаме в ловните им полета. България не е била по беззащитна в цялата си история. Най-смелият и борбен водач в момента е Корнелия Нинова – ЖЕНА!!! Ако някой спомене НАТО или САЩ, ще му се изсмея в лицето. Кои са тези и решиха ли си техните проблеми? Някога имаше надежда в Русия, но не забравяйте, че тогава Империята беше съсед на „нашата“, а сега дебилните укри я отдалечават, полатинчените власи и те са пречка.
    Сложно е дами и господа положението на нашата Родина, но ние сме виновни, че е такова.

  2. Inflaciq ,bezrabotica,glad i mizeriq, bolesti i bezizhodica .Da napulnim psihiqtriite.Tova ni chaka,tezi koito se nadqvame na promqna.Vseki shte si otstoqva rabotnoto mqsto,shte ima jestok terror na bogati vyrhu bedni!Camery,ohraniteli,police i lineiiki.

    • Ти сигурно си гербераст щом поставяш на една плоскост Корнелия и Баце. Корнелия била ли е в изпълнителната власт, бе, неадекватен?!

    • Руменчо, трай си, братчед, да падне Диктатора. Боко още не подал оставка, ти за след това си се закъхарил. Пък и кво лошо си видял ти от Корнелия, бе пич?! Тази ти позиция малко на платена ми прилича, неадекватна е някак си. Ама ти си знаеш.

  3. НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИ НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕМ БРАТЯ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  4. До Анонимен. Правилно пич. Веднага напускане на ЕС и НАТОТО. Излизане от валутниот борд.Връзване на левът с рублата.Съюз с Русията.И обявяване на България за Швейцария на Балканите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *