Джино: Връщам се в България!

djino2Победителят във „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана е решил да се върне отново в България.

Това ще се случи, след като се оправи напълно от зверската катастрофа с мотор, която преживя наскоро.

Ще остана в Америка, докато оздравея напълно, понеже тук здравеопазването е на много по-високо ниво и след това се връщам с София. Затъжих се за приятелите си, а навярно и те за мен. Там намерих много близки хора, те истински бяха до мен и с мен, уважаваха ме, изпратиха ми много пожелания да се оправям бързо, обаждаха ми се по телефона, бяха истински загрижени, признава мургавелкото.

Освен  това той сравнява  и студеното отношение на американците един към друг и липсата на истинско приятелство с топлотата на българите и отворените им сърца и намира разликата за огромна.

Всъщност Бианкалана осъзнал, че в САЩ е никой! Никой не го познава, никой не го спира за автограф, подминават го като малка гара и даже едно интервю не са му поискали.

У нас към него се отнасяха като към звезда, а там даже и не го забелязват.

Славата му липсвала, приятелите – също!

Сега той кара ускорен курс по рехабилитация и възнамерява да се върне у нас наесен, точно когато започва новият сезон на ВИП Брадър. Даже се надява да стане постоянен коментатор и от студиото на риалити шоуто да нищи и анализира живота в Къщата.

Леля  му пък, която има паранормални способности  твърди, че Джена му е направила магия да катастрофира, тъй като много я изложил по телевизията, разказвайки на цяла България за годежа и любовта им. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. На нас българите какво ни интересува някой участвал в БИГ Брадър, че щял да се връща???

  2. Тоя пък се има за звезда.А тук какво ще работи.Той е мързел и затова се връща.Там такива като него никъде не го искат.

  3. Znachi pederastite i mangalite se uwelichawat s edin v Balgaria sled kato tazi gnusna mangalska majka kifla se wrashta v Balgaria.
    Gramni se be,MANGAL GNUSEN!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *