Джизъса дава 1 милион рубли, за да роди Есмер в „домашна обстановка“

Благо Есмер бременнаБлаго ГеоргиевДжизъса ще плати  930 000 рубли, което се равнява на  25073 лева, за да осигури на съпругата си  Есмер  най-луксозното раждане.

За раждането е избрана  най-модерната и скъпа клиника в Москва, където ходят само милионерските съпруги и хората от арт елита. Есмер не желае да се напъва и  раждането е планирано да бъде с цезарово сечение. Освен това тя е танцьорка, има тесен таз и ще й е доста трудно да роди по нормален начин, но и да не е трудно, никой не би й позволил да измъчва крехкото си тяло.

Датата е насрочена за края на юни и за футболната съпруга е запазен един от вип апартаментите.  . Тази услуга лекарите са нарекли домашно раждане, защото е комфортна и близка до домашните условия.

Тристайният апартамент, който ще обитава Есмер,  е обзаведен  по най-високите хотелски стандарти. Майката ще е в отделна спалня, а бебето в друга, където над него ще бди опитна акушерка денонощно.

Има и стая за гости, където танцьорката ще приема най-близките си, без да безпокоят отрочето. Освен две тоалетни и две бани в апартамента има и джакузи, макар че не е ясно една родилка какво би могла да прави в него. Най-вероятно там ще се отморява от вълненията самият Благо.

Той е поканен да присъства на секциото, но не е сигурен дали ще издържи на гледката, затова му подготвят и специален видеозапис как рожбата му се появява на бял свят.  За хапване се предлагат скъпи ястия от руската, европейска и световна кухня, които явно ще са за гостите, а не за родилката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/7vaxZwm0Dpk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *