Благо Георгиев стана актьор! Вижте какъв хонорар поиска, за да се снима по татуси!

0

blagoi_georgievРекорден хонорар  е поискал футболистът Благой Георгиев, за да „украси“ с присъствието си деветия сезон на забавния  сериал „Столичани в повече”.

В новата част от поредицата в блока трябва да се засели футболист – сваляч, точно какъвто е Благой в живота. Джизъса нямал нищо против да смени амплоато и да застане пред камерата. Но… само срещу 50 хиляди лева.

В противен случай нямал намерение да губи времето си. Продуцентите Любо Нейков и Евтим Милошев били шашнати от колосалната сума. Те били свикнали актьорите да им играят за далеч по-малко пари, та даже и само за слава. Те буквално недоумявали на какво отгоре един непрофесионален актьор ще иска толкова пари, колкото всичките им звезди взети заедно не получават.

Благо обаче разсъждава по друг начин. Той е свикнал да живее нашироко, има милиони в банката – само една разходка до Дубай ме струва 20 хиляди долара и само два чифта обувки на любимата Есмер му излизат 5 000 долара. И счита, че сумата, която е поискал, дори е малка.

Известният със стиснатостта си Любо Нейков отслабнал няколко килограма от нерви, докато преговарял с инатливия зализан футболист. Той хем го искал в сериала, хем ако може и без пари. В крайна сметка той и Джизъса си стиснали ръцете, но на каква цена са се споразумели засега остава тайна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nUb9oorOw1E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *