ДЕСИ СЛАВА СЕ СТИСКА ЗА ШЕЗЛОНГ! Чалгаджийката Опна две Селски Кърпи на пясъка!

Десислава Благо мореДеси Слава и новият й любим предизвикаха смях и съжаление на плажа.

Певицата, която никак не пести пари и буквално позлатява младото си гадже, решила да спастри някой лев и да не наеме два шезлонга на плажа за двамата.

Докато на скъпарския плаж всички били налягали по луксозни шезлонги, певицата от Раднево измъкнала две кърпи и ги опънала на пясъка  между останалите летовници.
Двамата с Благой се опнали на хавлиите под предлог, че искат да почувстват пясъка по себе си и под себе си и пльоснати като моржове навирили дупета към слънцето.
Нововлюбените се  държали като разгонени и се опипвали жадно един друг, като дори си бъркали в банските. Стреснати  германки и рускини се чудели накъде да гледат, а някои  съвсем възмутени се прибрали в хотела. Други пък влезли в морето, за да не гледат лигавенето между горещата двойка.
Защо не отидат в стаята си и да си начешат крастата, а демонстрират чувства и мераци пред плажуващите, сред които имаше и много деца, питат се и български летовници, които кротко си лежали на шезлонгите в района.
Явно Деси Слава толкова се е самозабравила и е така горда от младия пич до себе си, че е прекрачила рамките на приличието, коментират колежките й, които не одобряват връзката й с момчето, което е почти на възрастта на сина й Майки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *