Социоложката Мира Радева Разкри: ГЕРБ СА В КОЛАПС – ГУБЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ! Борисов Подава Оставка до месеци! Слави ще е президент, ако поиска! Виж Още Тук:

Борисов голямаОще през февруари казах същото, заяви социоложката Мира Радева във връзка с резултатите от  социологическото проучване на международната агенция TNS opinion.

Според проведената анкета от социологическата агенция,  Слави Трифонов би победил всички кандидати, ако се кандидатира за президент.

Разбира се, Мира Радева не пропусна да изтъкне първо себе си. Спрях да играя мръсната игра на политика и на социология, която ме отвращаваше, защото у нас  почти не останаха искрени и честни колеги.

В момента всички пеят в един глас и даже без да са направили изследване, говорят по телевизиите, че кандидатът на ГЕРБ ще спечели изборите. Е как така, бе? Откъде им идват тези прозрения не зная, тъй като социологията е точна наука и без релевантни изследвания не може да се прогнозират каквито и да било резултати. Особено пък след като не са посочени кои ще са кандидатите. Въз основа на какво се твърди, че ще спечели някаква партия, когато тя изобщо няма свой кандидат? – попита социоложката. Тези приказки за мен са тотална липса на професионализъм.

През февруари също казах , че ГЕРБ вече няма авторитет сред избирателите, че самият Бойко Борисов вече не е онази личност, която беше и за която хората искаха да гласуват. Тогава думите ми бяха посращнати с мълчание от медиите и потънаха като в блато.

Истината е, че ГЕРБ се сринаха под дъното, хората не ги харесват, а Бойковата партия  в момента представлява нещо като сграда без подпорни колони. След като авторитетът на всяка една личност от управляващите  е сринат, просто няма  какво да крепи тази сграда и тя се поддържа изкуствено. Главно с платени приказки, които са въздух под налягане.

На ГЕРБ му трябва само един удар и ще рухне. Аз дадох моето изследване на Румяна Бъчварова, защото ми е приятелка и тя много ми благодари.  Бойко Борисов  знае за него и основателно се страхува.

Затова и ГЕРБ нямат кандидатура, защото се страхуват, че ще загубят изборите. И затова ще крият кандидата си до последно.

Борисов се опитва да прави различни  маневри в негов стил, омешани със страшно много глупости. Пробва и рекет към народа. Затова и тези дни побърза да заплаши, че ако ГЕРБ загубят президентските избори, ще сдадат веднага властта.

Ами то е логично да я сдадат, защото противното би било недемократично.  С цялото си поведение Борисов показва, че напуска политическата сцена и съвсем  нечестно прехвърля топката към Корнелия Нинова, обвинявайки я, че и БСП няма кандидатура.

Това е краят на политиката на Борисов, каза Радева. Това се вижда по всичко, дори по разгащената администрация, която не работи, търси комисиони, изнудва, даже сама участва в корупционни схеми. А като си загубил битката за администрацията и вярата на хората, краят ти вече е предизвестен.

Лошо е, че  Слави Трифонов няма да се кандидатира, че не иска да се занимава с политика и президентската институция не го интересува. Той е на гребена на вълната и осъзнава, че може да победи, но не е роден за политик и търси свои начини да се бори. Което е достатъчно.

Според Радева, на изборите ще има балотаж между ГЕРБ и друга кандидатура, като на втория тур всички ще се обединят срещу ГЕРБ.

След което правителството ще падне. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Довиждане ГЕРБ, давиждане бате Бойко. До тук бяхте! Незнам кой ще дойде след Вас, но поне да е някой, който ще мисли за народа си и за родината, която Вие разпродадохте и превърнахте в данъчна държава.

    • Признавам, няма да плача, ако ГЕРБ и Баце не са на власт. Нито един и една от тези досегашни партии не опраи както трябва нито Законите нито наказанията за мафиоти бандюги. А, пък аз колко съм плюл ии молил и коментирал по нета и писал до видни хора, не ми се говори – сам се мразя, че си пилеех времето. Сигурно досието ми като политикомразец е по-голямо от 1 терабайт? Надявах се на ГЕРБ и Баце, понеже се изпраскаха като мессии на България и три пъти ги вотирах. А те го ударииха на БКП манталитет? Дали ще е Дългия Президент или друг не зная, но досегашните не бяха каквото трябвва. Дървен философ, Адвокат, Партиен функционер номенклатурчик, Комсомолски активист. Следващият може да бъде и шоумен. Аз се надявах да е стрийптизьорка, поне така и така ни цакат, поне да гледаме мацка по медиите. Ако нямате идеи за следващият и ако Слави не сака, изберете мен, плийс! Може да не съм светец, може да не съм Рамбо, нито някакъв Мессия, но положително ще принеса повече полза за месец за вас и България, отколкото всички досегашни за 27 години досега. Първо ще изстрелям Цацата с компас, раница, джипиес връзка, един кокершпаньол с него и инструкция – да търси ако ще по цял свят, но ако не открие къде са парите на КТБ, да се не връща тук! Ако пък ги открие и не ги донесе на гръб с чували, както твърдяха, че ги е изнесъл Цветан Василев, да се не мярка на планетата! После ще изкарам на парад цялата ни армия без техника, само с АК. Ще ги строя в две редици шахматно по коридор. И по коридора ще пусна всичко де що е изнасилвало, крало от бюджета, битови крадци на имоти, побойниици на баби и дядовци, убийци на дечица с насилие и по каприз и други бандюги и ще кажа по мегафона – Който мине през коридора, между двете редици и оцелее е свободен! А на редиците от БА – имате по 10 пълнителя с бойни патрони. Ако през коридоре премине и един от тия бандюги – дисциплинарно уволнение на пропусналите…! После за два месеца ще оправим справедливо Законите – малко корекции трябат, за да са добре работещи. Е, после всеки ще си гледа работата и ще вървят нещата. Това е работа за не повече от 4-5 месеца че и по-малко. Но не се прави десетилетия? А унуци отхраниха политикус на лапачка? Що ли? Та ако Слави не спечели, вотнете мен, нищо че няма да се кандидатирам! Само за 6 месеца ке оправя тая кочина тук и ще ви я оставя в ред. После подавам оставка и отивам да се кая за греховете си нейде в гората. Щото бая бандюги ще натрупам като грехове…. през мандата си…

  2. Боко 1+2 отбелязаха върхът на безобразията и простотията! Един“синтаксис“и Mobster се накрадоха,а народът остана беден като мишка! (Най/беден в ЕС).Толкова калинки в един кабинет и неграмотни типове!“ Ум царува,ум робува,ум ПАТКИ пасе“!Да,идва Нова полит система,хората очакват Алтернатива и EXPERTIZA да вкарат България в правият път!!Следва наказателна отговорност,групов Регресен Иск към Цветан Генчев.. Референдумът ще определи и 120 депутата-44 НС-дано служат на Суверена и поставят ново начало! И ние ще дадем рамо! AMIN!!!

  3. Няма такава държава! Три месеца преди изборите кандидатите са се заврели в миша дупка. Ама то и без това президент не ни трябва. ББ се прави на президент, на премиер и на човек от народа.
    Да ви напомня за някого?

  4. Стига бе.. Пак пък Слави президент… То не, че има ИДЕАЛЕН за тази работа, но това пък вече…

  5. Герберските платени тролове чудовища не разбраха че на нас българския народ ни писна от управлението на българоубийците от герб и затова ако се кандидатира някой нов човек за президент хората ще изберат него.Ето за това се страхуват герберастите ако дойде нов президент те няма да могат да крадат както го правят сега при управлението на боко премиерската тиква

  6. Koia e tazi cotsiolojka,koiato shte opredelia ,koy shte stane prezident?Slavi Trifonov,Vie sheguvate li se?Slavi Trifonov,koito ne se znae dali e zavarshil i svoeto obrazovanoe v svoite 50 -godini…Slavi Trifonov Politicheski nauki li e zavarshil ili Pravni nauki za da se kandidatira za Prezident na Bulgaria?…Show i Politika sa dve razlichni neshta,ako mislite Politikata da ia pravite show e drug vapros…
    Az imam dve dashteri,koito sa zavarshili svoeto obrazovanie izvan Bulgaria,No ako uchiha v Rodinata si i Slavi Trifonov im „propoviadva“kak da jiveiat po-dobre v darjavata si,az kato mayka shtiah da potarsia sadebna otgovornost za tova ot showmena….Vsichko tova e grozen piar za vlast i pari…Az lichno se chuvstvam diskonfortno ot tozi tsirk i chesto me e sram da se narecha bulgarka…
    Kritikuvate Boyko Borisov za slaba rechova kultura,a… Slavi Trifonov,chesto na ekran nemoje i da se izkaje…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *