Махнала ли е Алисия Силиконовите си Ц*ци! Виж Тук: (СКАНДАЛНО ВИДЕО + СНИМКА)

alisiaПоредният слух обиколи медиите.

Този път злостната клюка носи, че Алисия е махнала силикона си. Това станало по желание на Бирмата, който бил любител на по-малките и по-естествените форми. Затова преди време той накарал първо Преслава да се откаже от огромния си по рождение бюст и да го окастри в немска клиника, а сега пък помолил вежливо Алисия да се отърве от изкуствените си прелести.

Истина или лъжа! Първо, никой не знае наистина ли певицата и пернишкият мачо са заедно. Много се пише по въпроса, но няма нито една, дори папарашка снимка, която да ги е запечатала един до друг, или поне на два метра един от друг. Така че за много хора това си е журналистическа измислица.

От друга страна, всички пишат настървено как бившата на Валери Божинов си  е направила операция за махане на силикона. Но никой не представя каквото и да е доказателство.

Алисия гърдиВ момента Алисия е във ваканция в Марабея заедно с Валерко-младши.

Скандално видео показа, че бюстът й не само си е там, но и е изскочил предизвикателно.

Видеото е направено по време на последното й участие в софийска чаалготека, а деколтето й е такова, че дали нарочно или без да иска, едната й гърда е излязла от пазвата и се вижда даже и зърно.

Впрочем, ВИЖТЕ ВИДЕОТО САМИ:

https://youtu.be/WjXAclTfknE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *