Шок! Гаджето на Деси Слава нарече сина й „Дроб“! Ето какво се Случи:

десислава майкиМладото гадже на фолк певицата Деси Слава Благой Найденов е решил, че трябва да замести бащата на сина й Майки.

И понеже няма как да му дава бащински съвети, се опитал да решават нещата по мъжки или по-скоро по момчешки.

Благо бил изумен, че малкият няма никакви двигателни навици, а по цял ден се тъпче с висококалорична храна, лежи на дивана и чати на компютъра. „Ако продължаваш така, на 20 години ще станеш една торба сланина, а и без това в момента приличаш на дроб“, укорил го той.

Двамата имат четири години разлика, но единият тренира от сутрин до вечер, а другият се излежава и нагъва чипсове и кроасани.

Благой си поговорил с момъка, убедил го, че не бива да се отпуска и че едно красиво и оформено тяло ще му докара много повече фенки, отколкото липсата на  всякакви мускули.

Макар и с неохота, Майкъл се оставил в ръцете на новия си „татко“ и сега двамата тренират. Момчето бързо се изморявало и гледало да изклинчи, но Малката Кобра бил непреклонен.

Тренировките били само два пъти седмично, защото синчето на певицата не издържало повече и се оплаквало от мускулна треска.

Ако някой може да го вкара в пътя, това е Благой. Деси много го глези и неспирно му угажда на капризите, а той й се качва на главата, коментират колежки на фолкаджийката. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0wyTV24V-SU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *