Деси Слава се Закръгли като Пингвин! Крие къде живее! Виж Тук:

За една година, откакто излезе от ВИП Брадър, Деси Слава е притурила към снагата си поне още десетина кила.

Окръглените й, като снагата на пингвин, телесни форми лъснаха в „Черешката на тортата“, където камерата няма навика да жали участниците, пък и операторите не използват фотошоп. В риалити шоуто за готвене и гостене певицата се яви с издути до пръсване устни и напращяло дупе, което дори не си беше направила труда ги прикрие с подходящ тоалет. Напротив, Десислава лъсна на екран в цялата си дебела прелест, пристегнала се е с къса опъната поличка, която щеше да се пръсне по задните полукълба. А през блузката й пък напираха да излязат предните такива.

В предаването Деси показа, че последното, което я вълнува, е готвенето. Тя нито може да се ориентира, за да напазарува като човек продукти от магазина, нито знае какво търси, нито пък си дава особен труд в кухнята. Смеси салатата и предястието в едно, за десерт изхарчи 90 лева за малини, за да направи малиново сорбе, защото става най-лесно… И като Христос, с една риба се опита да нахрани пет души. Морския деликатес не стигна доникъде и мъжете останаха гладни. Но фолкаджийката весело и безгрижно ги успокои, че с тази оскъдна вечеря се грижела за фигурите им.

За сметка на това Деси Слава нахрани душите им, като им показа младото си гадже Благой. Боксьорът вече се е ошлайфал и знае как да се държи пред камера. Обясни как са се запознали и с каката как всеки е станал любовта на живота на другия. Даже вече си били говорели за бебе. 17-те години разлика във възрастта не ги притеснявали, понеже за чувствата нямало прегради.

Истината е, че двамата повече приличаха на майка и син и това не убегна от погледите както на участниците, така и на зрителите. Откакто живеят заедно двете влюбени гълъбчета усърдно крият от чужди очи (незнайно по каква причина-б.р.) къде е любовното им гнезденце- апартамент. Именно затова Деси посрещна гостите си на ресторант.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *