Деси Банова призна: Имах връзка с Бербатов

Деси БановаДеси Банова най-после призна, че е имала навремето връзка с Димитър Бербатов.

Чаровната синоптичка обаче  не поиска  да се задълбава в пикантната  тема, защото и двамата си имат  имат семейства и различни пътища в живота.

Обаче пък открехна завесата малко и заяви, че всичко било като детска закачка, понеже били  на едни други по-млади години. Явно и за двамата това е била първата силна любов, но защо са се разделили, Деси не казва. Митко е страхотен човек,  невероятен футболист,  невероятен като душа и като човечност и съм щастлива, че бях от тези, които са имали щастието да контактуват с него. Обаче тъй като той не обича да говори за личния си живот, мисля, че и аз е коректно да говоря, каза красавицата.

Бурната им, но кратка връзка се  случила преди десетина  години,  тя вече е била известна като Деси Банова – синоптичката на Нова Тв, а той като перспективен футболист.

Сега Деси  е щастлива с мъжа до себе си – финансиста Ивайло Граховски, от когото си  има и дъщеричка Йоана.

Банова има и сватбена агенция и даже е на корицата на списание „Булка“, призна, че всъщност никога не е била булка. Тя много искала да облече сватбена рокля и преди време много страдала,  защото любимият й смятал брака за отживелица, а церемониите излишно фукане и парадиране.

За да не се чувствам толкова нещастна обаче, все пак ми подари годежен пръстен, признава тя. Сега пък при нея меракът да се жени отминал и му казала, че ако я помоли  да вдигнат  сватба, ще му откаже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yjMEbwtuRZg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *