Деси Банова чака второ бебе

1

Синоптичката мечтае да бъде многодетна майка

Деси Банова
Деси Банова

Хора от телевизията издадоха, че по всяка вероятност красивата синоптичка Деси Банова ще има още едно бебе до няколко месеца. Самата красавица на няколко пъти загатвала на колегите си, че усилено работи за второ дете от известно време насам и най – голямата мечта в живота ѝ е да си има поне пет отрочета.

Деси Банова роди първото си момиченце преди повече от две години и категорично смята, че вече е крайно време да му подари едно малко братче, за да си играят. От своя страна тв водещата намекна индиректно пред зрителите на Нова ТВ, че се е „захванала с нещо много лично, което е главната цел в живота на всеки човек”.

Докато споделяше това пред пощальона Пейо от „Имаш поща” тя дори се изчерви свенливо, като неопитна ученичка от горните класове. Защото Деси Банова е станала пословична именно със строгото спазване на църковните канони, според които да приказваш за секс и други такива работи е пълно табу.

Деси Банова„Деси много пъти е споделяла с нас и дори никога не е крила, че мечтае за голямо семейство. Също така е казвала, че много съжалява, загдето е срещнала любовта на живота си на толкова късна възраст. Защото тя се омъжи едва на 35, но ние се надяваме, че годините няма да ѝ попречат. Все пак има жени, които раждат по на 50”, споделят нейни колеги.

От друга страна те разкриват, че Деси Банова за тях е най – безхитростният и доверчив човек на света. Поради тази причина често споделя дори секретните си лични планове без да се замисли, че някой може да ѝ завижда.

http://www.youtube.com/watch?v=omu75eRnn44

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Постига нещата справя се това е важното.Никой не се занимава със силикона в циците й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *