Део се похвали: Окончателно спрях наркотиците

Део и Елена1Бившият барман, рапър и водещ Део, който вече влезе е в графата застаряващ ерген, изобщо  не може да се отърве от тийнейджърския си имидж.

Освен че прилича на младеж и то недорасъл, освен вечната тийн визия, Деян , все още изпитва необходимост да прави щуротии, обратно на очакванията да е отговорен и улегнал.

В момента той прави музика с хора два пъти по-малки от него и се държи като тях. А в такива компании  и подобни участия наркотиците се леят отвсякъде.

Вечните среднощни запои  с  Лора Караджова и дългата им връзка са само една малка част от причините Део да се отдаде на наркотици и алкохол. Той се опитал да се изчисти и да спре, но след дълги години друсане организмът му започнал да дава първите признаци на умора и трябвало или да мине напълно на дрога или да остане за цял живот зависим.

Още миналата година в „Денсинг старс“ той призна, че е наркоман и  че вече е обърнал гръб на забранените неща, но когато се раздели с хубавата Елена, се върна към тях, за да удави мъката. А след това пък в момент на наркотично опиянение се влюби в сервитьорката Мариана, само и само да има жена до себе си. Двамата останаха заедно, но не предприеха по-сериозни стъпки, освен съжителство и опити тя да се снима в клипове. Клюката мълви, че и тя започнала да опитва това онова

„Сега съм нов човек – вече спрях наркотиците и съм готов да имам  дете“, твърдял пред свои приятели изкуственият блондин. Те обаче твърдят, че засега, обаче, всичко е само на думи и той продължава да се друса и да живее като 20-годишен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *