Елена Кучкова цъфна гола върху тениски

КучковаЕлена Кучкова успя да изненада най-верните си фенове, като изгря гола  на дамски тениски.  Провокиращите  щампи са с еротични снимки на плеймейтката от  неиздавани кадри от еротични фотосесесии.

Най-кичозното освен веенето на голи гърди и вирене на зърна  е гениалната мисъл „Just follow your dream“ , или (Следвай мечтата си).

Вероятно Кучкова се има за мечта, която всички трябва да следват и да се прехласват по нея.

То това започна на шега, обяснява силиконката. Приятелят ми много искаше да направи тениски за мен и за него с моя снимка и да си ги носим заедно. Хареса ни и затова спонтанно реших да изненадам най-близките си фенове, които ме харесват и са  с мен още преди да стана плеймейтка, като на всички им подаря блуза“, разказва Елена.

Русокосата тигрица,  която грабна короната след куп скандали, решила, че има хляб в идеята и обещала да наводни пазара с тениски, като направи специална серия и за мъже. Всеки ще е горд да носи една красавица до гърдите си, казала със самочувствие тя и тръгнала да проучва пазара, за да направи и  продължение на модната линия със специален парфюм.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *