Гаджето на Антон Хекимян му прости забежката

АнтонАнтон Хекимян успя да се сдобри с приятелката си Василена Гръбчева и в момента двамата отдъхват  заедно на Южното Черноморие. През юни  двойката претърпя кратка раздяла, по инициатива на репортерката.

Според мълвата,  Василена е зарязала Хекимян, без да се срещнат очи в очи, като му е съобщила по телефона, че се разделя с него и  не иска да продължат връзката си. Пусна се и слух, че тя заварила любимия си в обятията на друг мъж, но после се оказа, че Антон и другия само си приказвали и не вършели нищо нередно или поне нищо, което после не можело да се обясни.

Русокосата репортерка от предаването „Часът на Милен Цветков“ и арменецът от новините събират тен и се опознават отново, радвайки се на възкръсналата си  любов в Созопол, където са в компанията на  техни приятели,  които също са телевизионни журналисти.

Освен плажа, те опознават и дискотеките и клубовете в стария град и денем унищожават мелбата и фрешовете, а вечер твърдите напитки въпреки жегата.

В събота е последният ден от романтичната  почивка и на двамата. От понеделник Антон се завръща в ефира на „Тази сутрин“, а Василена  в „Часът на Милен Цветков“, който ще се излъчва късно вечер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *