Денков нападна Петър Волгин заради интервюто му за телевизия „Россия 1“ (С ВИДЕО) + Коментарът на Скандално.нет

Псевдопремиерът Николай Денков остро разкритикува журналиста от БНР Петър Волгин заради интервюто му за телевизия „Россия 1“.

„За мен е проблем журналист в българска публична медия да се изявява като представил на обикновените хора пред чужда медия. Ако иска да бъде обикновен човек, нека да излезе като обикновен човек, но той е журналист в Българското национално радио и това не е приемливо“, коментира Денков днес.

Премиерът напомни днес, че няма ограничения спрямо дейността на журналистите на телевизията, а само забрана за излъчването на „Росия 1“ в България и другите страни от ЕС.

В репортажа на руската телевизия Волгин казва на руски език, че българските граждани не виждат враг в лицето на Русия, а мнозинството от управляващия елит мислят и казват, че „Русия е виновна за всичко“. И добавя, че „това показва какъв голям разлом съществува между българския народ и хората, които управляват страната“. Докато Волгин говори, надписът отдолу коректно отбелязва, че той е журналист, така че Денков се е изказал неподготвен. За пореден път.

Интервюто на Волгин е част от репортаж на „Россия-1“ от България по повод събарянето на Паметника на съветската армия. Вижте го:

Вицепремиерът Мария Габриел съобщи, че очаква пълен доклад от службите за сигурност и ако се наложи, ще бъдат предприети действия. Според Габриел – визите на членовете на екипа са издадени от друга държава член на Европейския съюз. МВнР не е имало отношение към подобни дейности и спазва евроатлантическите си отговорности, каза още тя на брифинг пред журналисти.

По-рано днес председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски подаде сигнал в Министерството на вътрешните работи (МВР) и Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), че в България има журналистически екип на забранената в Европейския съюз руска държавна телевизия „Россия 1“ и настоя незабавно да се установи как представителите на медията са били допуснати в страната. По-късно вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел съобщи, че журналистката от „Россия 1“, подготвила репортажа, в който е отразено и мнението на Волгин, е влязла в България с виза, издадена от друга страна от Европейския съюз, но още се чака подробен доклад от службите по въпроса.

Коментарът на Скандално.нет:

Денков май не се усети какво самопризнание направи: Той каза, че журналистите в националните медии не могат да изказват независимо мнение „като обикновени хора“. И ако някой от тях го направи, за Денков и фашисткия режим, чиято марионетка се явява той, това не е приемливо. Явно за Денков и сие единствената приемлива позиция на журналистите в България е да подакват на властта, пропагандирайки нейните евроаглантически, глобалистки и неолиберални гнусни опорки. Журналистите в България нямат право на независимо мнение, те не трябва да са независими. А какво правим със свободата на словото, бе фашисти скапани?!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. ДЪНОТО ВСЕ ОЩЕ НЕ ГО Е ДОСТИГНАЛ АКАДЕМИКА,А ПРОПОВЯДВА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ.КАКВО РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТТА.ПЛАЧЕ ЗА ДОКТОР ЦВЕТЕСЛАВА ГЪЛЪБОВА.

    • По времето на СОЦА академици ставаха само учени с доказани
      открития,научни разработки ,и доказани патриоти.
      Нека този да докаже с какво е допринесъл за
      науката и развитиети на БЪЛГАРИЯ.
      Може би е поредната СОРОСОИДНА САПУНКА.

  2. Факти и за слепите. Евроатлантически ценности са: най висока смъртност в Европа, най нисък стандарт, най калпаво здравеопазване, най ниско образователно ниво на учениците, най голямо разделение между бедни и богати, най продажни медии, най масова емиграция, в резултат на което загубихме 3 милиона млади и образовани българи, най роболепното и колониално управление. Ами кефете се бе 8дебили, начело с Пеевски и Бойчето еднокнижника.

  3. Волгин казва нещо, под което 90% от населението може да се подпише. Това, че на измекярстващата върхушка, истината не се нрави, не е проблем на тези 90% граждани на България. Денков да хване и да попита народецът, харесва ли го или просто го търпи. Там отговорът ще е същия, макар да звучи жалко за стара нация. Лицата Дахлан Пеевски (не му знам цялото турско име) и Габриел, не представляват българският етнос!

      • Ясно е, че е сбъркал една буква човекът. Искал е да напише ДУхлан. Ама и Домус-Духлан става.

  4. Не е в обществената нужда управление да коментира конституционно право на мнение и как се разпространява, прах в очите грижи за народ, какво да мисли и какво да слуша, кукувица кука, догодина украина няма да я има, спрете им парите и тук са нужни
    И маркировка се съзира, българин във вяра с Честито Рождество поздравява, а масона с Честита Коледа, св.Никола може би, че ги непознавам

  5. Не ги наричайте фашисти, защото фашистите са гонили преди 80 години точно тези, които сега наливат пари в такива боклуци като пп, дб, Петков, Денков, Дончев и Борисов – всички креатури и подлоги на Сорос

  6. Госпожи и господа журналисти от Скандално, не върви да употребявате взаимно изключващи се думи в едно изречение – „Денков“ и „нападна“. Кого може да нападне това безхлорофилно същество. Пишете реалистично – Денков изджафка срещу Волгин; Денков измяука срещу Волгин. Не приписвайте на Денков чак такъв героизъм, за какъвто той няма хал.

  7. Марионетното „правителство“ на НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО, верните лакеи на посолството на говедарите отново се издъни с това преследване на Журналист, който казва истината.
    А истината е, че Цяла България е ЗА Русия. Естествено има някои безродници, лумпени, идиоти с промит мозък и слуги на ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ (посолства), които се опитват да прокарат „ценностите“ на един тотално прогнил строй, който си отива.
    ОТРИЧАМ „ценности“ като:
    – Педерастията, лезбийството и всички останали извращения
    – Измамата със „зелената сделка“, чрез която се краде и унищожава тотално всичко постигнато от човешката цивилизация и се пълнят гушите на европейските бюрократи
    – Масовата нацистка истерия насочена срещу Русия
    – Промяната и изкривяването на историята
    – Убийството на националното ни самосъзнание
    – Събарянето на паметниците на нашите освободители и издигането на паметници, като тези на турските терористи, поставили бомба във вагон за майки с деца или американските и английски пилоти бомбардирали МИРНИ градове в България
    – Амбициите за реванш на загубилата войната Германия
    – Целуването на еврейски задници
    – Завземането на властта от един еничар или помак, който работи за една етническа партия в полза на турци и цигани и срещу Българите
    Ако това са ценностите ви – дръжте ги за вас. Проповядвайте педерастията на ВАШИТЕ деца, така че да се прекъсне мръсния ви род.
    Бъдете проклети вие уроди!

  8. Г-н Денков милее ли България е клетвен лист без практики. България трябва да стане богата, благоденстваща и щастлива, но за всички. Тогава целият български народ ще разгърне скритите си сили и ще си създаде в новата история място и участ, каквато заслужават неговият устрем, неговите амбиции, неговото трудолюбие и неговата прекрасна земя. Той ще стане тъй велик и уважаван, какъвто е бил и в миналото. Въпросът е: как да стане това? Историческото мъжество на дедите вместо да се прославя като върховен дълг, се карикатури като историческа наивност.
    Шенген по въздух за парите и по вода за бело ли е подвиг, границата с Турция най дългата в ЕС непробиваема ли е, е, тогава и Шенген
    А политиката на доходите други ли страни касае

  9. Как е възможно изобщо да ги коментирате тези нещастници. Нито са му на знанията, нито на интелекта на Волгин!… И определението – политици и разните там научни титли, отнесени към такива недоразумения звучат доста нескопосано. Тя – историята, ще се отърси от тях, както куче от бълхи.

  10. Благодарности, Скандално.
    Все пак го излъчихте.
    Целият репортаж на Россия 1 може да видите тук:
    Вести недели. Ефир от 17.12.2023
    player.smotrim.ru
    От 1:46

  11. Съселчето Денков е академик по педерастия и ибрикчийство. Ще бяга и той след самолета с бягащите американски партньори. /за справка Авганистан/

  12. Бих искала да добавя една тъжна новина- която няма пряка връзка със статията:
    Едната от създателките на емблематичния филм “Падането на кабал”, който осветли до голяма степен бруталщините на сектата на кукловодите- хм и дд, е намерена “самоубита”.
    Името й е Джанет Осебард. Плати с живота си заради нас.
    Мир на душата й.

  13. ИМАХ ЧЕСТТА,ЛИЧНО ДА ПОСРЕЩНА ДАРИЯ И ЕКИПА НА ПЕРВЪЙ КАНАЛ С ХЛЯБ И СОЛ! ЗА МЕНЕ БЕШЕ ЧЕСТ! НЯМА КАК ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯ СНИМКИ! РАЗБИРАТЕ ЗАЩО?! САМО ЩЕ ВИ КАЖА- РУСНАЦИТЕ СА НАЯСНО,ЧЕ НАРОДА Е С ТЯХ!ВСИЧКО ЗНАЯТ! ВЕЛИКИ ХОРА,ИСТИНСКИ! НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА,ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО! ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ОТ САЙТА НА СКАНДАЛНО! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

  14. Амин, Розата!
    На теб и скандалните- по- добра, здрава и дългоочаквано- свободна, щастлива и нова Нова 2024 година!

  15. Не преговаряйте с терористи, масови убийци и садисти.
    Не се опитвайте да ги убеждавате и да им се молите- така стимулирате садистичната им психопатия.
    Изпитват още по-голямо удоволствие.
    Мозъците им са увредени- при тях липсва мозъчният дял, отговарящ за емпатията.
    Те нямат съвест, нито морал.
    Няма сила, която може да ги превърне в човеци.
    Общувайки с тях- засилвате желанието им за смърт и садизъм.
    Мястото им е в ада. Или в затвора- доживот.
    Няма друг начин.
    Разберете-те не са човешки същества- от етична и морална гледна точка. Нямат съвест.
    Изпитват садистично удоволствие от смърт и мъчения.
    За да ги допуснат до “съответните ръководни позиции”-минават през профайлърски тест за психопатия.
    Колкото повече им се обяснявате-толкова повече възбуждате извратеното им желание за смърт и мъст.
    Вижте им физиономиите:
    На плъха, на свинята, на жирафа, на гнома, на к@рчо и к@ корчо. На пожарникарчето- отявлен нарцис.
    Всички са различни варианти на психопатия- гранично личностно разстройство, нарцистично разстройство, садизъм.
    Визуално им личи.
    Накрая- напълно нелегитимни са.
    Извършиха д@ржавен преврат.
    Незаконно промениха Конституцията- няма свикано Велико НС.
    Те са нелегитимни- национални предатели.
    Заслужават най-тежкото наказание.
    Че и чумавият А.В. продал земите ни.
    Спрете да се подчинявате на престъпници.
    Който им се подчинява- е техен съучастник.
    Изправете се- и “те” ще паднат!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *