Делян Добрев се превърна в Зомби! Истерия и Параноя тресат ГЕРБ-депутата да не влезе в Затвора! Виж Тук:

БСП отново вкара и завъртя шилото в пропитите отгоре до долу в корупция телеса на Делян Добрев. В петък БСП-депутатът Александър Симов отново призова от трибуната на НС „острието“ на ГЕРБ Делян Добрев да бъде отстранен от пленарна зала, тъй като вече не е депутат.

Симов обяви още, че в залата могат да присъстват и гласуват само истински депутати. Той се аргументира с решението на Конституционния съд, който обяви гласуването против оставката на Делян Добрев за незаконно и противоконституционно.

„Ако вие, г-н Добрев, уважавате Конституцията на Република България, трябва да изпълните това мое желание и да си тръгнете. Не можете да останете в залата след като защитниците ви са гласували в противоречие на закона“, призова Александър Симов. И предложи обсъждане на парливата тема.

В защита на хасковския депутат скочи депутатът от ПГ на ГЕРБ и председател на комисията по правни въпроси Данаил Кирилов, който каза, че възразява остро да се допускат подобни процедури от хора в залата. И заяви, че всички изказващи се трябвало да имат достатъчно компетентност и правна култура, за да знаят кога се прекратява мандатът на даден народен представител.

Явно обаче самият шеф на комисията по правни въпроси не е наясно с процедурите и законите.

Щом преди два месеца същият допусна да се гласува против оставката на Добрев, то значи че никак не е на ти с правилата на парламента и в държавата. Но ГЕРБ са свикнали да газят законите. Веднъж считат, че е напълно нормално да не позволиш на депутат, който сам си е подал оставката, да напусне Парламента… А втори път, когато КС отсъжда, че това е против Конституцията, пак да браниш същия депутат и отново да не му дадеш да напусне.

Толкова ли е ценен за ГЕРБ този Добрев? Та заради него ГЕРБ погази всички възможни закони в държавата. Не, разбира се. Причината да го бранят е, че падне ли депутатския му имунитет, Добрев попада в лапите на Прокуратурата. А от там ще се разплете цялото гербаджийско кълбо от корупционни схеми зависимости из цялата страна.

В истерично-отчаян изблик Делян пък изрева от трибуната: „Предлагам не само да ме изгоните от залата, а и да ме изкарате с белезници или направо да ме пратите за разстрел!“.

Защо да те гонят, бе Добрев?!

Нали сам си подаде оставката?

Тогава те спряха да напуснеш с фалшиво гласуване. 

Сега кой те спира?

Или оставката беше театър, а след това тихомълком я изтегли?

Мъж ли си? Ако си – постъпи мъжки. Махни се!

То пък според Истанбулската конвенция вече не е ясно кой е мъж, кой – жена и кой – нещо трето! Затова се извиняваме, ако сме те обидили на пол.

Но ти пък не обиждай народа.

Не се гаври с него!

Взимай си кумовете, братчедите, милионите от офшорката… и изчезвай!

И няма нужда да те стрелят.

Защото ти вече си политически труп. А скоро и затворник. Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Малииийййййй! Как го чакам това крехко и пухкаво джендърче. Вече точа топарлака.

  2. Абе герб са събрани с лъжица от пода бе…

    нямат никаква идея за Конституцията, правилата и законите в тази страна , което е най смешното, че вече 10 години са там, а не знаят защо са там :D

    Жалка работа!!!

  3. Приеме ли се конвенцията, Добрев веднага ще се обяви за женски пол. Това ще го запази от репресии от другите затворници, и ще бъде преместен в женски затвор!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *