Даниел Петканов удари Дъното! Разчекна се и си показа „най-милото“! (СНИМКИ +18) Виж Тук:

ЛудияДаниел Петканов за пореден път доказа, че не му пука от нищо, а малцината му фенове се убедиха окончателно, че прякорът му ненапразно е „Лудият репортер“.

След като наскоро се раздели с приятелката си Александра Богданска и извади на показ цялото й мръсно бельо, правейки я за смях пред цяла България, сега репортерът на Милен Цветков се стреми да поддържа горещия медиен интерес към себе си със странни трикове.

Явно мунициите му за нови залпове по Александра са се изчерпали или пък най-сетне му е светнало, че с компроматите си вместо да й извади очите, той всъщност й изписа вежди. Долната постъпка на Петканов да публикува интимни снимки, чатове и цял клип как гони бившата си приятелка от къщи, като разпилява дрехите й по улицата, предизвикаха съжаление у много жени, които го нападнаха яростно. А в същото време Александра доби такава популярност, че получи няколко предложения за реклами и клипове.

Даниел бе заклеймен като рогоносец, който е толкова жалък, че не може да преглътне обидата и отмъщава грозно на беззащитна жена, която с простащината и злобата си вкара чак в психиатрията.

Сега нито една дама не се съгласява да му стане гадже, защото не знае кога той ще превърти и ще я направи за резил.

Останалият сам и без никакво женско внимание Петканов пусна вчера отчаяно-провокативен кадър в социалната мрежа. Там той позира със съдран  крачол на панталона, от горната част на който се подава пакетът му, опакован в сини слипове.

лудия репортерПротивно на очакванията му, че мадамите ще изпаднат в захлас по мъжкото му достойнство, коментарите под снимката са убийствени:

„Майко мила, какво е това огромно чудо, което се подава“, изпискаха иронично фенки.

И целия да го извадиш, все тая! Не си мъж и никога няма да бъдеш!

Не е мъжко да се чекнеш като кифла!

Как се побираш в тази кола с тези огромни рога?

Това са само част от „комплиментите“ на отвратените дами, които явно никога няма да му простят униженията, на които подложи Александра и това, че постъпи като наранен подъл страхливец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *