Дама, която прави тантричен се*с, шашна зрителите в Брадъра

Анита1Много боклук, много нещо. Така се изказа геят Кристиян за съквартирантите си Брадъра. Като, разбира се, изключи себе си.

36-годишната Aнитa Бoляpoвa едва ли влиза в това определение, но е  бeзcпopнo e eднa oт нaй-набиващите се в очите на зрителите  дaми в Kъщaтa.

Тя ycпя дa хвърли в потрес  зpитeлитe още при представянето си. С огромна наслада Ани разказа как хванала любимия си в изневяра и вместо да скъса с него и да му отпере няколко шамара, тя издирила съперницата си и я спукала от бой. С кеф виждах как кичури от косата й остават в ръцете ми. Толкова много я бих, че накрая припадна. Но аз продължих.

След това се оттеглих и дълго мълчах. Затворих се в себе си да преосмисля приоритетите и живота си. Всяка сутрин казвам молитва към Бог „Отче, наш“, вие я знаете. После се съсредоточавам и започвам да работя за енергийното си ниво. Практикувам източни религии и тренировки. Постигам хармония със себе си. Даже правя тантричен се*с, похвали се тя и хвърли в недоумение всички. Някой във форумите го обясни като „та го прави с мен например, само че аз не зная“.

Анита шашна съквартирантите с броя на пластичните си операции. Самата тя вече не помни колко са те, но твърди, че не била надарена с природна хубост, затова сама оформила лицето и тялото си както си иска, докато започне да се харесва.

Оказа се, че и други я харесват, защото гаджето й вече изплака във фейсбук, скъпа, липсваш ми, ще те чакам!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *