Вижте мистериозното гадже на Миро Каризмата!

Миро гаджеТя е единствената, няма друга!

Това написа във Фейсбук Миро, като показа за пръв път официално и пред всички жената, която е голямата му любов.

Досега той само намекваше за нея, но никой не знаеше съществува ли наистина, или е плод на фантазията му. Мнозина говореха, че си я е измислил, за да спрат слуховете, че си пада по мъже. Много приятели на певеца  харесаха снимката и им пожелаха много и силна любов.

За жената до себе си Миро е говорил няколко пъти в свои интервюта, но досега пазеше в тайна коя е и не беше показвал снимката й. Връзката между двамата продължава вече десет години, но те мълчаха и никога не се показаха заедно, за да запазят любовта си чиста, далеч от папараците и недоброжелателите.

Ели живее в Лондон, където развива  успешен бизнес. Тя често пътува до София, а Миро до Англия и така връзката им издържала във времето и доказала, че наистина се обичат. Снимката на двамата буквално разплака  разплака фенките на Миро, които се надяваха да се докопат до него. Фотото най-вероятно е направено в Гърция, където певецът се беше усамотил с любимата си на няколкоседмична  почивка.

Сега двамата се връщат на работа, тя в Лондон, той започва турне в България.

Наскоро певецът заяви, че му е омръзнало да живее сам и му е време да стане баща. Кой обаче ще отстъпи и ще отиде да живее с другия, остава загадка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *