Нагло! Александър Йорданов призовава: Крисия, върни наградата от Крим!

Крисия КримБившият председател на парламента по времето на Иван Костов и посланик в Македония в момента Александър Йорданов се обърна с изненадващ призив към малката певица Крисия.

Момиченцето спечели  втора награда на ежегодния  конкурс „Нова вълна“ в Крим, въпреки че пристигна с шест дни по-късно от другите участници и не знаеше добре регламента, а в последния момент се наложи да сменя репертоара, тъй като изискването било песните да са двемунитни.

Въпреки това тя спечели сърцата на журито, второто място и лично Филип Киркоров поиска да направи дует с нея. Това зарадва българите, но не и Александър Йорданов, който буйно реагира в профила си във Фейсбук.

Той се обърна към Крисия с „мило дете“ и я призова веднага да върне наградата. Нарече участието й в Крим позорно петно върху българската демокрация и я обвини, че е пяла пред агресори. Тя трябва да разбере, че награда са й дали хора, които са нападнали Украйна и статуетката е пропита с кръв на украински деца, загинали за свободата на родината си! Да пееш пред руските окупатори е срамно и недостойно – написа екзалтирано човекът на Костов.
Вълна от възмущение се надигна в мрежата срещу Йорданов – един от най-знаковите политици, които разграбиха България.

Хората му припомниха как обеща , че ще приватизира всички предприятия, за да налее пари в пенсионните фондове. Първото го направи, второто – не. Как продаде на чужди и свои фирми цялата ни икономика. И още куп негови „подвизи“.

Сашо, върни парите, ти разби икономиката ни, остави детето, призоваха в мрежата. Оттам му припомниха, че на конкурса е имало и деца от Украйна и го помолиха да не  забърква талантливите хлапета в политиката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. А този „демократичен“ изрод кога ще върне парите от приватизацията на цялата държава???

  2. Тоя идиот още жив ли е ? Срам за българите, а аз се чудя защо македонците плюят по нас. Изобщо не цитирайте долни отрепки. сашо ти и г-н 10% ни доведохте до просешка черга но си седиш на топло в посолството суек некадърен.

  3. Не мърсете чистите души на децата с политика! Като толкова иска, дебелото прасе да отиде да се бори в Крим, който между другото, винаги е бил руски. Но каква вина има Крисия, че пее добре? Влечуго долно, ненаяло се!

  4. Това че е спечелила награда в Русия още повече Крим е чудесно!
    Путин и Русия са последния шанс на БЪЛГАРИЯ за спасение от пришалците и еврогеьовете!

    СЛАВА РУСИЯ!

    *БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!*

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *