Гъмов даде заден: С Преслава се целувахме по сценарий

Гъмов целувкиНе съм участвал в нищо, което е било по сценарий във „ВИП Брадър“, заяви Станимир Гъмов след доста обвинения в медиите, че просто е играл.

 Няма нищо особено и чак толкова сензационно  и  между мен и Преслава. Тя си върна в  нейния си живот, аз си живея  моя.  Само целувката ни беше по сценарий и то всички играчи участваха в него, защото снимахме филм за Брадъра „Гамео и Пресиета“. Една целувка. Какво толкова? А бе превърната в новина номер 1!

Актьорът  е категоричен, че не е бил и няма да бъде гадже на Преслава и нещата за връзката им били много преекспонирани. „Не слушам и не могат да ме накарат да слушам.  С Преслава си станахме приятели в предаването, виждали сме се и след това, което обаче не означава, че ще стана фен на попфолка, нито път, че ще започна тайна връзка с една от представителките му“, твърди  Гъмов.

Той изказа и учудването си, като почел, че прекалява с алкохола в  Къщата. Та нали, ако го бях сторил, щях да наруша правилника в Къщата и по този начин да тормозя и да създавам дискомфорт  на другите участници в шоуто? – витеевато попита той. Категоричен съм, че не съм се изпускал и не съм си нарушил мярката. Можете да питате приятелите ми, те ще ви кажат, че нямам никакъв проблем с алкохола!

След това изявление зрителите с основание се питат на него ли да вярват или на очите си. Гъмов се гушкаше и целуваше с Преслава много повече от един път и много повече, отколкото им беше отредено по сценарий. Ако той удобно си спомня само за една целувка, камерите помнят доста повече.

Съквартиранти на няколко пъти казваха, че като се напие, става непоносим, макар че думите им се тушираха. На всеки лайв той държеше чашата в краката си и жадно отпиваше, когато смяташе, че не го дават. И пушеше цигара след цигара.

А сутрин много често започваше деня с бира в ръка.

Но както и да е, щом твърди, че не не е прехвърлял мярката, значи просто това му е мяркат, смятат зрители..

https://youtu.be/8wZSDNCaCi4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *