Ритонците пръснаха хонорара си от Брадъра, глезят се с мощен джип

Здравко Катя отговориДует „Ритон“ много бързо намери приложение на огромния хонорар, който получи от ВИП Брадър.

Явно семейството няма финансови проблеми и парите просто са им паднали от небето. Затова и веднага ги дали за чисто ново БМВ Х6.  Не е далеч от реалността кой е дал идеята за покупката и чий каприз е удовлетворен. Разбира се на Здравко, който е деспотът вкъщи. Той е убедил Катя, че им трябва хубава и мощна кола и тя естествено се съгласила.  Така те  инвестирали във возилото целия си хонорар.

Стоейки цели два месеца в Къщата и участвайки във всякакви скандали и разправии, те взеха за присъствие и актьорско майсторство  по 60 бона за всеки от тях.

Джипът  струва 130 000 лева и явно заработеното от предаването не им е стигнало и двамата са додали още десет хилядарки. Здравко уверявал Катя, че колкото по-мощна и здрава е една кола, толкова по-безопасна е тя.  Катя, която при много от решенията му няма думата, се съгласила.

Джипът на дуета е с новите софийски номера „СВ“, което доказва, че току що е регистриран в КАТ. Сега двамата обикалят София с него и се радват на придобивката си, като живо доказателство, че Брадърът плаща добре и част от парите за смс-ите в тяхна подкрепа са отишли направо при тях.

https://youtu.be/7bwDooV1SCU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *