Лудост! Американци се млатят за намалени стоки, като български пенсионери за евтини банани /ВИДЕО/

черен петъкВ  САЩ  вече започна  сезонът на предколедните разпродажби и на сериозните отстъпки.

Като по-богата и по-възпитана нация, никой не би предложил, че американците ще се държат по-зле от пенсионери при откриване на някой Кауфланд или Лидъл в България.

Участници в атаката на магазините на така наречения „черен петък“ се похвалиха в социалната мрежа с луди и учудващи снимки. В тях някои буквално са станали на кълбета да се доберат до една или друга намалена стока.

По-интересното е, че извън битките и зверската блъсканица, почти никой от клиентите няма идея какво купува. Тълпата атакува една или друга купчина със стоки, гледа само етикетите и награбва цял наръч, без да е сигурен тениски ли взима, бебешки нощници, дълги гащи или хавлии за баня. Важното е да е на далавера. Рафтовете се опразват буквално за секунди и отново се зареждат, а щастливите и пораздърпани  от битката купувачи се насочват към касите с препълнени колички, в които повечето не знаят какво има.

Тоталната разпродажба  традиционно започва в петъка след Деня на благодарността.

Вместо да празнуват така, както е описано в книгите, или снимано по филмите, някои е заемат позиции пред магазините и се блъскат на тълпи  доста преди търговските обекти  да отворят. Видео показва как пред търговския център Atwater в Лос Анджелис,  преди магазина са се наредили строили 334 човека, часове преди той да отвори, а някои са залегнали от предната вечер и  спят на палатки.
Битката е зверска, а пазаруването скок без парашут в тъмното, пишат в социалните мрежи.

https://youtu.be/MWkh_xNA0VI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *