Гущеров купува на Мария сватбена рокля за 40 бона

Гущеров Мария1Рокля за над 20 хил. евро ще облече за сватбата с любимия си Християн Гущеров фолк певицата Мария.

Миньончето обяви преди седмица, че милионерският син се е решил най-после да поиска ръката й двамата  са започнали сериозна подготовка за венчавката си.  Събитието щяло да се състои в София, но мястото още не било ясно, колебаели се между няколко скъпарски ресторанта. Ясна е обаче  датата – 17 януари.

Единственото, с което Мария вече била напълно готова, е изборът на рокля. Тя разглеждала цели два месеца каталози на световно известни дизайнери и дълго се колебала  какъв тоалет да носи на втората си сватба, която по всички правила се очаква да бъде звездна.

Тя вече е минавала веднъж под венчило с пловдивския бизнесмен Димитър Андонов, от когото е дъщеря  й Марая.  Гущеров няма подобен опит и  това ще е първата му сватба. Мария обаче силно се надявала тя да е последната в живота и на двамата  и затова искала да блести с изключително  красива рокля, а събитието да се запомни от всички.

Фолкпевицата се колебаела между тоалети на Вивиан Уестууд и Ели Сааб, но в крайна сметка не иска да издаде какво е избрала, защото смята да изненада любимия си и гостите си. Ясна е само солената цена на роклята – 40 хиляди лева, а сметката ще  бъде платена от богатия й годеник. Тя избрала и маркови обувки, а венчалният престън й е голям и в момента бижутери треперят над скъпарското бижу да го свият, за да стане на малките й пръстчета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jKVsPnSr4ig

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *