Диляна Попова върна формата си, готви кръщене на бебето на Блатечки

Диляна бебеСамо няколко месеца след като роди сина си, Диляна Попова е в отлична форма и обмисля да въведе в християнската вяра малкия си син Борил.

Манекенката беше видяна  с приятелки  да бута бебешката количка през уикенда по баира  до Драгалевския манастир, който е  в покрайнините на София.

Причината ,  красавицата от няколко седмици насам да обикаля църквите е, за да избере най-правилно къде да кръсти първородния си син, казаха приятелките й. Диляна е започнала  опознавателния тур из светите обители, не с таткото на сина си Асен Блатечки, а в близка дамска компания, тъй като решила, че тази работа е специална и  не е за мъже.

Диляна Попова решила, че трябва да обиколи възможно най-много църкви и параклиси, както и манастири, докато усети най-добрата енергия, която да е подходяща за бъдещото кръщене. Тя е сигурна, че всеки храм излъчва различна и само ще разбере къде трябва да въведе рожбата си в християнската вяра.

Може би заради постоянните разходки даже и в студеното време, манекенката  почти си е върнала старата форма отпреди раждането, макар че оттогава са минали  само  два месеца. Тя отново изглежда стройна и неотразима, казват почти със завист дружките й.

Диляна непрекъснато се разхожда с бебето. Според близките той бил спокойно отроче, което предимно  спи, докато майка му препуска с количката по паркове и манастири. Този поход му действал здравословно, защото бил по цял ден на чист въздух и се закалявал. А по време на огромните преходи мама пък си връщала старите килограми и предишната си гъвкавост.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iEFPmOKNGeA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *