Брадърът се изнерви от спящите съквартиранти, взе им завивките

Боби възглавнициБиг Брадър се ядоса здраво от опита за бойкот, който му спретнаха съквартирантите.

Те нямат храна, нямат кафе  и спят през голямата част от времето, за да потушат глада и да избутат поредния ден в къщата.

Затова той реши да покаже на обитателите на звездния дом, че  няма да толерира мързела им и че те са влезли вътре да правят шоу, а не да спят зимен сън и да се търкалят из леглата.

Големият брат нареди на единствения буден и скучаещ  – Боби Турбото да събере всички завивки на заспалите участници и да ги прибере в изповедалнята.  Турбото едва се сбори с хъркащите звезди и им отмъкна възглавниците и завивките. Когато те останаха на голите матраци,  Биг Брадър обяви, че  ги оставя без възглавници и юргани за неограничен период от време и на който му се спи, да си ходи вкъщи.

Някои се постреснаха, Бони дори се опита да попее, но настроението беше потиснато, а гладът предизвикваше депресия у всички. Гладна мечка хоро не играе, избухна Емил Каменов. Искате шоу, ами бъдете хора, дайте нещо да хапнем.

Продуцентите обаче отново се изгавриха с участниците. Те вкараха Китаеца в изповедалнята, където имаще две огромни плата с печени наденички, пържолки и други вкусотии, торта и напитки и посавиха условие – ако си избръсне брадата, дава храната на изгладнелите вън.

Ники се замисли малко и каза – не, аз вече имам достойнство. Моята брада не струва две тави кебапчета. И остави всички отново гладни.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ако всички са единни и си тръгнат и се откажат от хонорарите е тогава ще стане шоу.Това ще е и погребалния марш на този формат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *