Готвят по*но компромат на Моника Валериева

Моника Валериева2Моделката Моника Валериева е заплашена, че  в най-скоро време ще цъфне в интернет в по*но клип.
Бившата най-добра приятелка на  Андреа се снимала  преди време по време на бурен сеанс с един от любовниците си. Сега гаджето на Кобрата подло се умилква и убеждава мачото от сценката да пусне част от скандалните кадри в мрежата и така да направи за смях бившата си.

Моника стана известна с  авантюрата си с футболиста Валери Божинов и така превърна в свой враг не кого да е, а най-професионалната клюкарка, тогава и законна съпруга на футболиста –  Николета Лозанова.

Николета дълго планира отмъщението си. Тя бавно откъсна Андреа, с която бяха скарани, от орбитата на Валериева и я прикотка обратно при себе си. Зароди се ново приятелство и двете се обединиха срещу Моника, като не пропускат момент да се изгаврят с нея и да я унижат.

Сега, когато стана ясно, че моделката е поканена да участва във ВИП Брадър, новите стари приятелки атакуват Валериева почти всеки ден.

Но явно Николета не помни какво каза само преди седмица – колкото повече си на хората в устата, толкова по-известен ставаш, канят те навсякъде и кариерата ти се развива. И сега прави без да иска точно тази услуга на Моника.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *