Горещо! Бирмата пак се сби заради Преслава, глобиха го 500 лева

преслава гаджеГеорги Станоев-Бирмата отново стана за смях, забърквайки се в лудо меле заради бившата си  изгора Преслава.

Целият екшън се разиграл в Слънчев бряг на паркинга на хотел „Тарсис“. В хотела била Преслава, а охраната й отвън. Видимо пиян, бившият й си разменил няколко реплики с момчетата, а те не му останали длъжни. Той побеснял, засилил се и праснал единия охранител в лицето. Момчето залитнало, но на помощ му се притекли останалите, а в отбора на Бирмата се включили неговите гардове.

От полицията са иззели записите от камерите  и са видяли, че боят е предизвикан от изоставения любовник.

Вижда се обаче, че преди да се нахвърли на охраната, Станоев си разменя няколко реплики с бившата си любима. Какво му е казала тя не е ясно, но го вбесила и той се метнал върху охранителите като бук върху червен плащ.

Всички участвали в побоя  са задържани за 24 часа  в Районно управление – Несебър. Там Бирмата буйствал и крещял – знаете ли кой съм аз!!!

Преслава също е била извикана да даде показания за случилото се. На Станоев му е наложена глоба от 500 лева, тъй като той започнал скандала и той нанесъл  крошето в лицето на охранителя.

Това не е първият кървав скандал между Преслава и Бирмата. Преди година тя го удари с бутилка в главата в пловдивски клуб пред очите на майка му, а през март  Станоев нахлу в столичен клуб, където удари шамар на колегата на бившата си – Фики Стораро, защото му докладвали, че двамата се целуват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *