Голяма Трагедия сполетя Жени Калканджиева: Виж Тук:

Жени хубаваТрагедия сполетя  Евгения Калканджиева.

Шестата в света загуби майка си през почивните дни.

Шестата по красота в света се справи смело със скръбта и с ритуала по погребението, даже успяла да скрие мъката от сина си Жорко. Малчуганът обожавал баба си, която дълго време го е гледала и желязната миска решила да му спести шока и мъката. Жени е решила да го подготвя бавно и постепенно за новината, че повече няма да види милата си баба.

За сполетялата Жени трагедия става ясно от неин пост в социалната мрежа. Тя реагира на думите на изгонения Алек Сандър, че е наркоманка и затова го насолила така злостно в качеството си на коментатор в предаването.

„Съжалявам, че научавам последна за обвинението на този младеж, но бях ангажирана с погребението на майка ми. Силно се надявам някоя майка на съученик на Жорко, да не сподели това признание с детето си, както е ставало преди. Защото, моето дете не знае и се старая да не знае, какво значи тази дума.“

Вчера  Калканджиева отсъстваше от лайфа на „ВИП Брадър“ и бе заместена от Татяна Буруджиева. Мнозина се запитаха къде е миската и защо не показва най-новия костюм от колекцията си, но се оказа, че Жени е имала доста сериозна причина за отсъствието си..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *