Германците смятат Тръмп за по-голям враг от Путин, Си Цзинпин и Ким Чен Ун взети заедно!

Германците смятат Тръмп за по-голямо зло от Путин, Си Цзинпин, Аятолах Хумейни и Ким Чен Ун взети заедно!

Това показаха резултатите от представително социологическо проучване на авторитетния немски институт YouGov.

59 % от участниците в проучването са отговорили, че сред петимата лидери Тръмп представлява най-голямата заплаха за световния мир и в частност за Германия.

Германците смятат американския президент Доналд Тръмп за много по-опасен от руския държавен глава Владимир Путин или севернокорейския лидер Ким Чен-ун. Това сочат резултатите от социологическо проучване на института YouGov, предават ДПА и БТА.

Анкетираните 12 000 души виждат Тръмп и като по-опасен от иранския върховен лидер аятолях Али Хомейни и китайския президент Си Цзинпин.

59 % от участвалите в проучването казват, че сред петимата лидери Тръмп представлява най-голямата заплаха за световния мир.

Огромен транспарант с лика на Путин и надпис „Миротворец“ се появи през 2016 г. на мост в центъра на Ню Йорк.

Според 17 % от анкетираните такава заплаха представлява Ким Чен-Ун, 7 % сочат като заплаха китайският лидер Си Цзинпин, 3 % – президента на Иран и едва 2 % прирпознават като световен злодей президентът на Руската Федерация Владимир Путин. Очевидно е, че най-малък е процента на немците, които се страхуват от Путин и припознават Русия като свой геополитически враг… въпреки обилно леещата се от медиите им яростна русофобска пропаганда. Интересно, какви ли биха били резултатите от подобно социологическо проучване ако то се проведе в България?!? Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тук анкетата ще е съвсем друга, най-голям злодей ще е пак Тръмп, но следван плътно от Вова. Българите умеем да сме неблагодарни.

  2. Подобно съощение никога не би се появило в нашите медии. Благодарение на „Скандално“ научаваме за много скадални факти-

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *