ГЕРБ се ЦЕПИ! Борисов и Цветанов НА НОЖ! КРЯСЪЦИ И ЗАПЛАХИ Раздраха Съвета по сигурността! Ето какво се случи:

Жесток скандал с крясъци и заплахи между Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов, разтърси Съвета по сигурността, на който се обсъди въпроса дали България да гони руски дипломати заради отровения двоен шпионин Скрипал.

Дни наред вицепремиерът Цветанов шеташе из телевизиите и се пенеше, че страната ни задължително трябва да експулсира руски дипломати. Така сме щели да покажем солидарността си към Великобритания и евро-атлантическите ценности!? Това, че англичаните все още не са представили никакви доказателства за вината на Русия, според Цветанов не било важно. Без значение има или няма улики, които да докажат вината на Москва, с изгонването на руските дипломати България щяла да декларира принадлежността и верността си към ЕС и НАТО.

На днешния Съвет по сигурността обаче събитията взеха неочакван завой. Премиерът Борисов заяви, че България няма да гони руски дипломати, по причина, че все още няма убедителни доказателства срещу Русия. Той натърти, че позицията му била съгласувана дори с Президентството. Двамата с Румен Радев преценили, че привикването на посланика ни от Москва е достатъчен знак за солидарност с Великобритания.

Какви изводи можем да си направим от тази необичайна позиция на правителството на ГЕРБ и най-вече на премиера Борисов?

– Министър- председателят ни е известен с качеството си да оцелява на всяка цена. А от няколко месеца насам взе, макар и плахо, да намеква за стопляне на отношенията с Русия. Вероятно го прави, за да си върне народната подкрепа и любов, която президентът Радев му отмъкна с русофилските си послания. Но по- вероятният вариант е следният: оцеляващата природа на Борисов вероятно му подсказва, че корабът на ЕС потъва. А сме и в навечерието на мащабна война. Борисов вижда, че Старите съюзи като ЕС и НАТО се разпадат. Което значи, че съвсем скоро колониалната администрация ГЕРБ ще стане ненужна за Запада. Затова той, Борисов, трябва бързо да се преориентира към друг мощен съюзник, който би го оставил на власт. Защото ако не си намери нов Биг Бос – от Запад или от Изток… Борисов си знае – чака го челен сблъсък с народната „любов“. Да си го кажем- Бойко го наду шубето.

Цветанов стана бесен евроатлантик от калибъра на Соломон Паси

– Вторият извод, който можем да си направим е, че честите посещения на Цветан Цветанов във Вашингтон – било за Молитвена закуска или за срещи с конгресмени, са го превърнали в бесен ястреб. До степен, че някогашната мъжка секретарка вече открито и яростно се противопоставя на началника си Бойко Борисов. И единственият въпрос е: Какви задокеански ангажименти е поел Цецо?!

– Третият вариант – също много вероятен, е Борисов и Цветанов да го играят доброто и лошото ченге. С този номер двамата крепят властта си вече 10-та година. (Всеки от двама им държи компромати срещу другия, и нямат абсолютна никаква полза да се карат). Още повече, че Цветанов често и съвсем умишлено изтърсва някоя глупост по медиите, за да обере освиркванията и така да свали народното напрежение от некадърното управление на ГЕРБ. Но без да се хвърля сянка върху Борисов. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Не им вярвам – поредното тетро, изтъркан номер „доброто ченге и лошото ченге“! Просто трябва да пооправят имиджа на Бойко – нали се гласи да става Президент. :)

    • Тоя ако го изберат за президент напускам България, нищо че съм в предпенсионна възраст! Само при мисълта, че ще му гледам мутрата още 5 – 6 години и ми призлява!

  2. .
    ХА-ХА-ХА…
    .
    Това интелектуално недоразумение Цвъки, подкрепен от гумената кратуна Т.Дончев и Интелектуалното недоразумение Екатме Зухра (старо име Екатерина Захариева), с плюенето и цвъкането срещу лидера си Борисов от трибуната на Н.С. доказа, че наистина е учил в Училище за Бавноразвиващи се…
    Добре, че Нинова не се избъзика с него, като му каже…:
    – Щом сте срещу решението на Борисов да не гони руски дипломати, внесете искане за оставката му и не ще я подкрепим…!
    .
    Нещастник… Дебил, който не разбра, че дори опозицията се смили над невменяемостта му…!!!
    .
    Само, че то и в книгите го пише…:
    – Дебилите са единствени, които не разбират, че са идиоти…!!!
    .

  3. Верен е третият вариант. Разиграват цирк. Вероятно Борисов е получил разрешение от американското посолство да не гони руски дипломати. С цел да си повиши рейтинга , да запази властта. САЩ контролират Мутрьо достатъчно здраво , могат да минат и без неговата подкрепа с гонене на руски дипломати. По-важно за САЩ е Мутрьо да не падне от власт и да се пръкнат някакви истински русофили на власт

  4. ДА БЪДЕМ ЛИ СОЛИДАРНИ !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    АКО ИВАНЧО МИ Е ПРИЯТЕЛ И МЕ НАКАРА ДА СКОЧА ОТ ДЕСЕТИЯ ЕТАЖ, НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ!!!!! …. А И ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ДАЛИ ИВАНЧО ВЪОБЩЕ МИ Е ПРИЯТЕЛ!!!!!!!

  5. Май истината е по друга. Ако САЩ(ЦРУ) останат без „слущалки“ в Русия, умират прави и то заради тъпите инглизи!

  6. Защо ми се струва, (или поне много ми се иска), че лявата скула на това природно недоразумение, с особена форма на главата, е много приятно оцветена в синьо. Дали някой не е извършил много богоугодно дело и му е праснал един юмрук в наглото лице?!!!

  7. ….., а може би този хлорофил Цветанов , не напразно направи пътуването от Републиката до САЩ , както он София до Панчарево….вероятно , янките ,виждайки метаморфозите на досегашния си ординарец Борисов , му готвят наследник в лицето на хлорофила Цветанов. Предполагам , че последният получава там инструкции, при какви ситуации как да действа…..в действителност , това , което пиша е в сферата на предположенията теориите за конспирация. Едва ли някога ще разберем каква е истината.Ако трябва да избирам , бих предпочел да съм под опеката на човек с душа и чувства , отколкото на нация без собствена азбука , писменост и история , нация създадена от извратена любов м/у каторжници и проститутки…..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *