ГЕРБ искат Зеленски да направи видеообръщение при откриването на 48-ото НС

Коалиция ГЕРБ–СДС предлага партиите в 48-ото Народно събрание да поканят президента на Украйна Володимир Зеленски да отправи видеообръщение към народните представители на живо по време на първото заседание на парламента.

За целта ГЕРБ–СДС внесе в деловодството на Народното събрание писмо до главния секретар на парламента, подписано от Десислава Атанасова, председател на парламентарната група, в което настоява да бъде свикана работна среща между всички парламентарни групи. На срещата, която се предлага да бъде проведена на 14 октомври 2022 г. от 13 часа, ще бъдат обсъдени възможностите по постигането на консенсус по предложението и техническите подробности около организирането на видеообръщението на Зеленски.

Припомняме, че по-рано днес, на среща в Народното събрание, политическите партии подкрепиха предложението на „Демократична България“ посланикът на Руската федерация Елеонора Митрофанова и посланикът на Беларус да не бъдат канени на тържественото първо заседание на 48-ото Народно събрание.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Дядо Мраз да поканят, хем не той, а те ще искат подаръци! Зеленски какво може да им каже? Добре съм, нахранен съм, надрусан съм, пратете още пари и стока. Мазохисти, спинализирани мазохисти!

  2. Всички от герб,пп,дпс,дб.бсп са НАСТОЯЩИ ИЛИ ДЕЦА НА БКП.
    И какво оказа се че те са нойголемите ФАШИСТИ.

    • Де да бяха. В тези няма капка идеология, само алчност, наследствена алчност.

  3. Излиза, че само един нацист – наркоман може да обедини гореизброените ОПГ (организирани престъпни групи). Нищо чудно – нали са надупени на един и същ господар!
    По-важно е другото : парламентът им ще бъде от ден до пладне и след няколко месеца пак ще сме на избори… И пак 80%-ният русофилски народ ще даде властта (с действие или бездействие) на най-отвратителната русофобска измет, съществувала някога по нашите земи.

    • Подозирам, че за да започнат подобни изстъпления, вече им е спуснато, какво правителство трябва да направят и нови избори ще има само ако България оцелее, а шансовете за това рязко намаляха.

  4. Аз пък искам Зеленски лично да дойде тук, да го причакам в една тъмна уличка и да му разпоря пърдялника от е*ане!!!!

  5. ИЗРОДИ !!!НАРОДА ЩЕ ЛЕЕ КЪРВАВИ СЪЛЗИ,КОГАТО ИЗПРАТЯТ СИНОВЕТЕ МУ НА ФРОНТА! СЕГА СИ ТРАЯТ!ТРАЙТЕ СИ ГЛУПАЦИ,ВИКАЙТЕ СЛАВА УКРАИНА,А ПОСЛЕ ЩЕ ХОДИТЕ ПО ГРОБИЩАТА.АЙДЕ,ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ И БОЙКО,И ЗЕЛЕНСКИ И ОНАЯ ИЗРОДКА С ОКОКОРЕНИТЕ ОЧИ!!?

  6. Малко ли ви беше да гледате години наред един клоун от Учендол, сега ГЕРБерастите искат да докарат още един и при това вносен от деревнята Киев.

  7. АЙСИКТИР БЕ ФАШИСТКИ ПОДЛОГИ ВИЕ ПИТАХТЕ ЛИ НАРОДАБОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРАУКРАИНСКИ НАРКОМАНИ ФАШИСТИ НЕ ИСКАМЕ В БЪЛГАРИЯ МИТРОФАНОВА ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ СЛАВА БРАТСКА РУСИЯ

  8. Лудостта и кретенизма, колониалният слугинаж и тоталната липса на морал и грижа за бъдещето на страната и народа прогресират скандално. Борисов е заплашен от началниците и прави всичко възможно да обезпечи скъсването на отношенията ни с Русия сега и за бъдеще,без да си дава сметка, че геополитическите събития ще го поставят утре ,него и партията му в невиждана ситуация, в каквато не е попадал никой.

  9. сокерес - древно ромски джорналист каза:

    политическите проститутки в бг се надпреварват кой да го смуче повече на тези от запада които ги избират,
    колкото повече гълтат чорайбета, толкова повече шансове в управлението,
    тотално извращение за понятието избор

  10. Молитва за благословение на българския народ

    Господи, Боже на силите, в Името на Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин и припадаме пред Твоите Нозе. Молбата ни, Господи, е да благословиш и опазиш българския народ, святата му верига, духовенството, управниците, министрите, земеделците, учителите, трудещите се в благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата Ти Воля и всички добри хора, които работят за идването на Твоето Царство на Земята. Да простреш десницата Си над тях и да ги помилваш. Господи, възвиси Лицето Си над тях и дарувай им мир!

    Благослови тоя народ в превъзмогване всички ухищрения на лукавия и всичките му тъмни сили.

    Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да Те хвали и слави през всичките векове на бъдещето.

    Амин

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *