ГЕРБ ГОТВИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, за да остане на Власт! Хвърля зависими Работници срещу Протестиращите Майки!

Вчера организацията на работодателите КРИБ заплаши да изкара на улицата 20 000 свои работници и да ги хвърли срещу протестиращите майки на деца с увреждания. Канския гняв на гербаджийските олигарси бе причинен от това, че майките си позволиха да поискат оставката на Валери Симеонов заради скандалните му изказвания по техен адрес.

Днес обаче стана ясно, че олигарсите от КРИБ не просто са си изпуснали нервите, а съвсем насериозно мислят да изпълнят заканата си – да хвърлят наемниците си срещу майките. Това разкри днес самият Валери Симеонов:

„Ще има контра-протест в защита на моята скромна персона, който ще започне утре в 10 часа пред МС. Искам да благодаря на подкрепящите ме браншови организации, които са приели присърце участието си в утрешния митинг. Аз се обръщам към тези хора с молба да не провеждат митинга, не искам да се оказва каквато и да било форма на натиск“.

Минути по-късно Симеонов категорично заяви, че няма да се извини за грозните си думи към майките, които вчера определи като „кресливи жени“, а децата им нарече „уж болни“. Още веднъж повърди, че няма да си подаде оставката, освен ако не му я поиска премиера Борисов. А заключение нарече днешния протест на майките „тюрлюгювеч“ и благодари на индустриалците от КРИБ за подкрепата. 

Припомняме, че вчера най- изненадващо КРИБ заявиха твърдата си подкрепа за вицепремиера Валери Симеонов, защото разбирал проблемите на едрия бизнес и те добре работели с него. Нищо че само допреди месец шефа на КРИБ Кирил Домусчиев и Валери Симеонов бяха в страховита война. Вчера обаче дясната ръка на Домусчиев в КРИБ Евгений Иванов не просто подкрепи Симеонов. Иванов стигна толкова далеч, че открито заплаши майките: КРИБ щели да извадят на улицата 20 000 работници и да ги хвърлят на контра срещу майките, ако протестите им с искане за оставката на Симеонов продължат. (Скандално.нет се добра до информацията, че въпросният Евгений Иванов е бивш щатен служител на Държавна сигурност).

Назначените за „работодатели“ охранени олигарси на ГЕРБ настояха правителството да не поддава на натиска на „улицата“. Не било демократично. Очевидно в изкривената ценностна система на балонестите ни псевдо-индустриалци „демократично“ значи да хвърлиш работниците си на бой последен срещу беззащитни майки.

По стар свой измекярски стил, усетил надигащата се нова политическа буря, Борисов се покри в чужбина – първо посети ОАЕ, а сетне и Египет. От там той заяви, че няма да иска оставката на Симеонов, защото така рискувал целия кабинет и стабилността на България. И си изми ръцете, като заяви, че оставката на Валери Симеонов можели да поискат само партньорите му от „Обединените патриоти“.

Явно, за да задържат властта си, Борисов и шайката му са готови и на… гражданска война. Авторитарната и фашизирана уродливост на ГЕРБ за 10 години управление се просмука от върха на властта, през слугинската икономическа олигархия… та до оскотелия от недоимък народ. И всички обримчи в система от зависимости… към партията-държава. А такова израждане води само до гражданска война! В която зависимите от олигарсите и върхушката 10 % ще бъдат хвърлени на сеч и кръв срещу ощетения и онеправдан народ, дръзнал да потърси правата си и да се бори за достоен живот. Войната е на прага ни! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

КРИБ СКОЧИ В ПОДКРЕПА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ! Предупреждаваме, че най-скандалните моменти от изказването на зам. шефа на КРИБ са орязани от цензурата! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=9bLpHjl4PDk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. АМИ КАТО ЗА 10 ГОДИНИ УСПЯХА ДА ПРОТИВОПОСТАВЯТ НАРОДА.МАКСИМАТА „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ“ НЕ Е ОТ МАЙН РИД!

  2. ХА-ХА-ХА…
    .
    Приятели, големият МОРАЛЕН УРОД (…кофти мат,ряла…), Борисов, ЛЪЖЕ като дърт циганин…, че не може да освободи малкият МОРАЛЕН УРОД Симеонов…!!! Няма истина…, няма морал…, няма народ…, а само ламтеж за кражби в милиарди…
    .
    – В Конституцията няма текст, съгласно който „Споразумение между някакви си партийки“ отменя правата на Министър председателя да предлага на Парламента промени в Кабинета си…!
    – МОРАЛНИЯТ УРОД В. Симеонов обяви, че в България явно има Хунта и това е така…!!
    – Тя е сговора на Правителството с Олигархията срещу собственият им народ…, който управляват, унижават, „колят, бесят, бият, псуват и глобят народ поробен…“, и грабят, както и турчин не го е грабил…, за да богатеят с милиарди…!!!
    (…Хитлер също е започнал избиването на десетки милиони с избиването на… германските инвалиди…! ФАКТ…!!!…)
    .
    „…Ху́нта (на испански: junta)…;
    – В превод от испански означава „събрание, комитет“. В Испания и испаноезичните страни с думата „хунта“ се обозначават различни органи на държавно управление, в това число на такива с граждански характер. В много страни се означава военна диктатура, установена и с държавен преврат, но в България, както в Германия през 1933-то г., властта е взета с „избори“…“
    .

  3. Добре,де,при една гражданска война няма ли да има извънредно положение?Тогава Президента като главнокомандващ дава заповеди на полицията,нали?Той го загатна (ако съм разбрала правилно).Говори за промяна и т.н.-сигурно сте чели.МОЛЯ някой да ми обясни!А иначе тия от герб си заслужават свалянето!

  4. Време е няколко мръстнико да бъдат разстреляни това е спасението от бедност а и геноцида

  5. Ама за пустия кокал, ни акъл ни образование …имате власт имате нож, пращайте и армия и полиция това са 100,000….а и да не забравим назобените Му избиратели от администрацията… всичко срещу нещастните майки и деца!!!!

  6. след като са гласували в пленарна зала срещу здравеопазването, те са гласували срещу майките и децата инвалиди значи няма извинение към майките, защото те са част от проблема здравеопазване . Тогава как трябва да се действа ? И реално законопроекта , не уважава болните , а е лобиране за власт

  7. Късно е да се противопоставяме!! Всичките тези мутри, олигарси и властници се окопават и смучат народа! Не виждате ли какво правят. Те смятат да са вечни и затова не дават на хората да се противопоставят! Няма никаква демокрация, а както беше преди партокрация и стотици пъти по-лоша от Живково време. Сега, ако кажеш нещо против властта направо те убиват/плащат да те утрепат/. Нещо повече промиват мозъците на всеки който се е настанил на някаква власт. Правят обучения, семинари на различни нива, за да закрепят властта си, също като в онова време, което отрекохме. Дават пари и всичко е на държавна издръжка и то солидна. За тях/богоизбраните/ всичко е позволено и достъпно и за това плащаме ние – народа. нищо няма да постигнем с протести, никой няма да ни види от Европа и да ни обърне внимание!! Трябва ни нов Левски!!!!

  8. Без революция няма да стане смяна на тези мутри! Млади хора, на тридесет, четиридесет, петдесет години замислете се и не напускайте прекрасната ни Родина! Настоявайте, обединете се и действайте да си върнем държавата!И ние които сме вече над 60 г. ще ви подкрепим и ще застанем до вас в борбата да си върнем правата на истински българи и граждани! Държавата е наша ние сме я градили!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *